Izvor: Vrele gume arhiva vesti 13.10.2016

Opel ADAM Jam 1.2

Vrele gume 13.10.2016
Opel Adam nije prvi put na našem testu, ali u kojoj god verziji da dođe, uvek je zanimljiv. Šta je ovoga puta novo? „Nov“ je 1,2-litarski benzinski agregat sa 70 ks i 90 Nm s obzirom na to da ga nismo vozili, a on predstavlja ulaznu varijantu u… »

Dacia vikend na Oplenačkoj berbi u Topoli

Vrele gume 13.10.2016
Promocije: Dacia vikend na Oplenačkoj berbi u Topoli Dacia je na oplenačkoj berbi organizovala "vikend za pamćenje" svojim vernim kupcima. U želji da svoji vernim klijentima zahvali na ukazanom poverenju, Dacia je organizovala vikend za pamćenje na… »

Poslednja vožnja Lorensa od Arabije

Vrele gume 13.10.2016
Zanimljivosti: Poslednja vožnja Lorensa od Arabije Kako je smrt Lorensa od Arabije spasila nebrojene živote motociklista? Nakon što je konačno, nakon višedecenijskog službovanja, bivši oficir britanske armije, Tomas Edvard Lorens otišao u penziju… »

Korejac vozio Hondin skuter od Seula do Nirburgringa

Vrele gume 13.10.2016
Avantura: Korejac vozio Hondin skuter od Seula do Nirburgringa Ji Jong Li krenuo je skuterom na odiseju dugačku 18.000 kilometara! Svojom Hondom Super Club (agregat zapremine 110 kubika sa čitavih 8 ks) prešao je čitavu Aziju i dobar deo Evrope. Nakon… »

"Ferrari je grupa uplašenih ljudi"

Vrele gume 13.10.2016
F1: "Ferrari je grupa uplašenih ljudi" Po Luki Baldiseriju, bivšem glavnom inženjeru ekipe iz Maranela, Ferrari nije više F1 tim već „grupa uplašenih ljudi“. Italijanski tim ponovo ima sezonu u kojoj se muči, nakon tri pobede prošle godine i… »

Mercedes za isporuku "odmah" u AC Biševac

Vrele gume 13.10.2016
Dobra vest za kupce Mercedesa: Mercedes za isporuku "odmah" u AC Biševac Mercedesu u ovoj godini jako dobro ide. Osvajanje svetskog tržišta je u punom jeku, pa je čak u septembru zauzeo i prvo mesto po prodaji u premijum kalasi ispred BMW i Audi… »

Suzuki i Tojota najavljuju spajanje svojih istraživačkih odeljenja

Vrele gume 13.10.2016
Partnerstvo: Suzuki i Tojota najavljuju spajanje svojih istraživačkih odeljenja Japanski proizvođači žele da spoje svoja istraživačka odeljenja kako bi postali konkurentniji evropskim i američkim kompanijama. Nije neobično da dva proizvođača… »

Audi R8 e-tron - kraj proizvodnje

Vrele gume 13.10.2016
Tržište: Audi R8 e-tron - kraj proizvodnje Audi je i zvanično prekinuo proizvodnju električnog R8 e-trona, nakon samo godinu dana na tržištu . Na Salonu automobila u Ženevi prošle godine, Audi je lansirao serijsku verziju željno iščekivanog R8… »

BMW serije 5 2017 (galerija)

Vrele gume 13.10.2016
Noviteti: BMW serije 5 2017 (galerija) BMW je konačno skinuo veo sa sedme generacije serije 5, nakon brojnih špijunskih i „procurelih“ slika. Novi sedan koristi obilje modernih materijala poput čelika visoke čvrstoće, aluminijuma i magnezijuma… »