Regioni arhiva vesti 13.10.2016

EPS demantuje da je bilo grešaka na računima

Ritam grada Kg 13.10.2016
Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ demantuje da je bilo grešaka na računima za utrošenu električnu energiju. Iz EPS-a je upućen demanti kojiprenosimo u celosti. “Demantujemo netačne i neargumentovane navode o slanju pogrešnih računa… »

Radnici odlučni da idu do kraja

RT Kragujevac 13.10.2016
U preduzeću "Zastava INPRO" 28 radnika treći dan štrajkuje glađu i odlučni su da "idu do kraja" u ispunjenju 10 zahteva. Prema rečima predsednika Štrajkačkog odbora, Stevana Pušonje, zbog lošeg zdravstvenog stanja, tri puta je od sinoć… »

Prekinut lanac prodaje narkotika

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Čačku su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nakon intenzivnog operativnog rada, pronašli laboratoriju za proizvodnju opojne droge i presekli organizovan lanac prodaje narkotika… »

Vlada ulaže u nišku vazdušnu luku i izmeštanje pruge

Večernje novosti 13.10.2016
Jug Srbije dobija nove finansijske injekcije iz republičke kase: U aerodrom 4,5 miliona, za železnice spremno 80 miliona. Pred aerodromom je važna budućnost, najavljuje ministarka Zorana Mihailović. ČAK 6,5 miliona evra u narednih pet godina… »

“Sakrio” dva skutera u automobilu

Pirotske vesti 13.10.2016
Carinici su na graničnom prelazu Gradina prilikom izlazne kontrole zaplenili dva polovna skutera, ali i automobil u kom su ih pronašli. Skutere je u rastavljenom stanju pokušao da prokrijumčari 39-godišnji bugarski državljanin, koji je sam putovao… »

Policija zaplenila 4.480 paklica cigareta bez akciznih markica

Jugmedia 13.10.2016
PIROT – U dve odvojene akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu zaplenili su 4.480 paklica cigareta „merlin slims“ bez akciznih markica i prateće dokumentacije, saopštila je Policijska uprava Pirot.U saopštenju se navodi da… »

Centar Niša nikad lepši - zbog ministara ili zbog građana?

Južne vesti 13.10.2016
Niš Ovih dana Niš lickaju i čiste, čini se, kao nikad do sad, a grad izgleda lepše nego za doček Srpske Nove godine, kada su zbog Cecinog koncerta pozajmljeni ukrasi iz Beograda. Uklanjanje grafita i plakata, sađenje cveća, farbanje bandera i još… »

Niš postaje privremeno sedište Vlade

Južne vesti 13.10.2016
Niš Sastanak premijera Aleksandra Vučića i ministara sa načelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga 13. oktobra u 17 sati i Oficirskom domu prvi je u nizu događaja koji su planirani tokom sedmodnevne posete Nišu… »

Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa: Poseta školi "Đura Jakšić"

iKragujevac 13.10.2016
Povodom obeležavanja Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa, predstavnici grada posetili su danas Osnovnu školu "Đura Jakšić" gde su razgovarali sa učenicima o vanrednim situacijama. Cilj je da se učenici upoznaju o tome šta su vanredne… »

Džez festival od 28. do 30. oktobra

RT Kragujevac 13.10.2016
Od 28. do 30. oktobra Kragujevac će biti prestonica džeza. Agencija Rekreativno i Udruženje Art kvart organizuju 17. Džez fest, na kome će publika imati priliku da prisustvuje koncertima vrhunskih izvođača, među kojima je i najcenjenija pevačica… »