Regioni arhiva vesti 13.10.2016

EPS demantuje da je bilo grešaka na računima

Ritam grada Kg 13.10.2016
Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ demantuje da je bilo grešaka na računima za utrošenu električnu energiju. Iz EPS-a je upućen demanti kojiprenosimo u celosti. “Demantujemo netačne i neargumentovane navode o slanju pogrešnih računa… »

Radnici Zastave INPRO nastavili štrajk glađu

N1 Info 13.10.2016
Radnici Zastava INPRO, njih 28, treći dan štrajkuju glađu i traže smenu direktora Branka Veljovića, preispitivanje poslovanje i privatizacije dela firme, isplatu neisplaćenih zarada, prevoza i jubilarnih nagrada. Predsednik Štrajkačkog odbora… »

Prekinut lanac prodaje narkotika

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Čačku su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nakon intenzivnog operativnog rada, pronašli laboratoriju za proizvodnju opojne droge i presekli organizovan lanac prodaje narkotika… »

Vlada ulaže u nišku vazdušnu luku i izmeštanje pruge

Večernje novosti 13.10.2016
Jug Srbije dobija nove finansijske injekcije iz republičke kase: U aerodrom 4,5 miliona, za železnice spremno 80 miliona. Pred aerodromom je važna budućnost, najavljuje ministarka Zorana Mihailović. ČAK 6,5 miliona evra u narednih pet godina… »

Sakrio dva skutera u gepeku, pa ostao bez automobila

Jugmedia 13.10.2016
PIROT – Carinici su na graničnom prelazu Gradina, na srpsko-bugarskoj granici prilikom izlazne kontrole zaplenili dva polovna skutera, ali i automobil u kom su ih pronašli, saopštila je Uprava carine. U saopštenju se navodi da je skutere u… »

Policija zaplenila 4.480 paklica cigareta!

Pirotske vesti 13.10.2016
U dve odvojene akcije na državnom purtu Pirot-Dim itrovgrad, pripadnici Policije zaplenili su 4.480 paklice cigareta “merlin slim” ,bez akciznih markica. Tačno 2.500 paklica otkriveno je u “opel astri” za čijim volanom je , kod sela… »

Niš se šminka zbog ministara

OK radio 13.10.2016
Ovih dana Niš lickaju i čiste, čini se, kao nikad do sad, a grad izgleda lepše nego za doček Srpske Nove godine, kada su zbog Cecinog koncerta pozajmljeni ukrasi iz Beograda. Uklanjanje grafita i plakata, sađenje cveća, farbanje bandera i još… »

Niš postaje privremeno sedište Vlade

Južne vesti 13.10.2016
Niš Sastanak premijera Aleksandra Vučića i ministara sa načelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga 13. oktobra u 17 sati i Oficirskom domu prvi je u nizu događaja koji su planirani tokom sedmodnevne posete Nišu… »

Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa: Poseta školi "Đura Jakšić"

iKragujevac 13.10.2016
Povodom obeležavanja Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa, predstavnici grada posetili su danas Osnovnu školu "Đura Jakšić" gde su razgovarali sa učenicima o vanrednim situacijama. Cilj je da se učenici upoznaju o tome šta su vanredne… »

17. Internacionalni Jazz festival

iKragujevac 13.10.2016
U Kragujevcu će i ove godine uz podršku lokalne samouprave, a u organizaciji agencije Rekreativno i Art Kvart od 28. do 30. oktobra biti održan Internacionalni Jazz festival, 17. po redu. Ovaj festival je grad Kragujevac prepoznao kao festival od… »