Izvor: Insajder arhiva vesti 15.10.2016

Fudbaleri Partizana odali počast osuđenom kriminalcu ubijenom pre dva dana

Insajder 15.10.2016
Fudbaleri Partizana izašli su na utakmicu 12. kola Superlige Srbije u majicama s likom nedavno ubijenog vođe Grobara Aleksandra Stankovića, osobe koja je pravosnažno osuđena na pet godina robije zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Na pitanje… »

Fudbaleri Partizana: Doneli su nam majice, naše je da ih obučemo i igramo

Insajder 15.10.2016
Odgovarajući na pitanje novinara o razlozima za nošenje majice s likom Aleksandra Stankovića, osuđivanog kriminalca ubijenog u mafijaškom okršaju, fudbaleri Partizana su rekli da ne znaju čija je to ideja i da je na njima samo da igraju fudbal… »

Uprava Partizana odgovorna za promociju osuđenog kriminalca. Miloš Vazura ćuti.

Insajder 15.10.2016
Uprava Fudbalskog kluba Partizan je, prema svim informacijama do sada, naredila fudbalerima tog kluba da na večerašnju utakmicu izađu u majicama s likom ubijenog osuđenog kriminalca Aleksandra Stankovića. Na sajtu FK Partizan objavljene su čak i… »

Stefanović o navodima Tužilaštva da MUP koči istragu o Hercegovačkoj

Insajder 15.10.2016
Tužilaštvo će s nadležnim policijskim organima utvrditi da li je potrebno da im se dostave dodatna dokumenta u slučaju rušenja u Savamali, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odgovarajući na pitanje novinara o… »

Vučić: Rast BDP-a viši od ukupno12 odsto u naredne tri godine

Insajder 15.10.2016
Očekujem rast bruto društvenog proizvoda više od 12 odsto u naredne tri godine, rekao je premijer Aleksandar Vučić nakon sastanka s ambasadorima EU i šefom Delegacije EU u Srbiji Majklom Devenportom u Nišu. "Da bismo sve to postigli potrebno je da… »

Rušenje “tri nelegalne barake“ komplikovano pitanje i za Tužilaštvo i za Policiju

Insajder 15.10.2016
Zvanična informacija iz Tužilaštva da su u slučaju rušenja u Hercegovačkoj Policiji uputili čak četiri zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja, pa i urgenciju, znači da Policija na te zahteve nije odgovorila. Ministar unutrašnjih poslova… »

Stefanović: Motiv za pretnju bombom kod Vlade nerešen sudski predmet

Insajder 15.10.2016
Motiv M.S. za pretnju bombom ispred Vlade Srbije je nerešen sudski predmet, o kojem je M.S. želeo da razgovara s pripadnikom Kriminalističke policije koji vodi njegov slučaj, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović… »