Izvor: Jugmedia arhiva vesti 15.10.2016

Stefanović: Leskovac je bezbedan grad (VIDEO)

Jugmedia 15.10.2016
LESKOVAC – Ministar policije Nebojša Stefanović kazao je danas da je opšte stanje bezbednosti u Leskovcu dobro i da je ovo siguran grad. On je dodao da policajci u ovom gradu odlično rade na suzbijanju opšteg kriminaliteta i da je njegov pad… »

Ništa od komunalne infrastukture da nije KFV programa?

Jugmedia 15.10.2016
LESKOVAC – Državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva Zoran Lakićević rekao je danas u Leskovcu da je ovo ministarstvo u saradnji sa Saveznom Republikom Nemačkom i Nemačkom razvojnom bankom KFV u jug Srbije uložilo oko 50 miliona evra, a osim… »

Vučić razgovara sa građanima u Domu Vojske

Jugmedia 15.10.2016
NIŠ – Vlada Srbije nastavlja svoj rad u Nišu, a trećeg dana njenog boravka u gradu na Nišavi premijer Aleksandar Vučić, će izmedju ostalog, razgovarati sa gradjanima koji su se prijavili za susret sa njim. Kako je ranije najavljeno iz Vladinog… »

E, JUNAČE, SRAM TE BILO! Šta se desi kad jedinac, pa još Crnogorac, uzme ženino prezime!

Jugmedia 15.10.2016
LESKOVAC,SRBIJA – U Srbiji je maltene jeres da žena na venčanju doda muževljevo prezime ili da, ne daj Bože, zadrži samo svoje. Iako je emancipacija žena uveliko prisutna, neke novine se u patrijahalnoj Srbiji i dalje teško prihvataju. Zvali smo… »

DS: Vučić da obiđe niškog novinara koji štrajkuje glađu

Jugmedia 15.10.2016
NIŠ – Demokratska stranka predložila je premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, koji ovih dana sa članovima svog kabineta boravi u Nišu, da obiđe novinara Jovicu Vasića, koji štrajkuje glađu zbog lošeg položaja novinara. „Kako premijer voli da… »

Ministar Antić posetio Gadžin Han

Jugmedia 15.10.2016
GADŽIN HAN – U okviru boravka Vlade Srbije u Nišu i na jugu Srbije opštinu Gadžin Han danas je posetio ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić, koji je pohvalio lokalno rukovodstvo zbog projektnih sposobnosti. U… »

Premijeru, nisam plaćao vodu 30 godina…

Jugmedia 15.10.2016
NIŠ – Među Nišlijama koji su uspeli da zaustave premijera Aleksandra Vučića tokom šetnje kroz Niš sa ambasadorima EU i iznesu mu svoj problem pre razgovora sa građanima u Domu vojske, bio je i jedan penzioner koji 30 godina nije plaćao vodu, pa… »

Sara Cakić osvojila bronzu na svetskom prvenstvu u karateu

Jugmedia 15.10.2016
LESKOVAC – Desetogodišnja Sara Cakić iz leskovačkog kluba Dubočica Kaze Ha postigla je veliki uspeh na nedavno održanom svetskom prvenstvu u karateu osvojivši bronzanu medalju. Prvenstvo je održano u bugarskom gradu Burgasu i na njemu se… »

DEFILE Leskovčani prvi put videli policajce na konjima (VIDEO)

Jugmedia 15.10.2016
LESKOVAC – Leskovčani su dans imali priliku da u centru grada prisustvuju taktičko-tehničkom zboru „Policajac u zajednici“, svojevrsnoj izložbi sredstava za rad, ali i defileu policije i žandarmerije u kome su najviše uživala deca. Ovakva… »

Prvi festival sira i kačkavalja u Pirotu

Jugmedia 15.10.2016
PIROT – Dvadesetak proizvođača iz Pirota i Pirotskog okruga ali i iz drugih gradova Srbije izložili su danas svoj najbolji kačkavalj i sir, a tu su se našle i vinarije i suvenirnice. Sve je moglo da se proba i kupi po pristupačnim cenama… »