Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 15.10.2016

Superliga počela pobedom Vojvodine

Moj Novi Sad 15.10.2016
Odbojkaši Vojvodine NS seme juče su u Spensu, u okviru prve utakmice Viner štediše Superlige, pobedili ekipu Jedinstva iz Stare Pazove 3:1 (22:25, 25:17, 25:22, 25:15). Kapiten gostujućeg tima, Miroslav Radišić nakon utakmice čestitao je… »

Dugo sedite na poslu? Obavezno pročitajte!

Moj Novi Sad 15.10.2016
Ako veći deo dana sedite, to nije dobro za vas. Studije su pokazale da ako duži period u toku dana provodite u sedećem položaju, na primer, osam sati sedenja na poslu, to može biti veoma štetno po zdravlje. Da biste uklonili negativne efekte… »

Okončana drama: Pretio bombom ispred zgrade Vlade

Moj Novi Sad 15.10.2016
M.S. (39) predao se policiji ispred zgrade Vlade Srbije rano jutros nakon što je u rukama držao ručne bombe i pretio da će ih aktivirati. Policija je gotovo tri sata pregovarala sa nepoznatim muškarcem, pa je saobraćaj u Nemanjinoj ulici bio… »

Funkcioner srpskog MUP-a radio za CIA

Moj Novi Sad 15.10.2016
BIA privela visokog policijskog oficira zbog odavanja tajni agentima SAD. Tereti se da je "raportirao" o aktivnostima u MUP, kadrovskim promenama, akcijama na terenu... Operativci Bezbednosno-informativne agencije (BIA) u saradnji sa kolegama iz MUP… »

Basketaši Srbije osvojili svetsko prvenstvo

Moj Novi Sad 15.10.2016
Reprezentacija Srbije u basketu osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstv u kineskom Gvanžuu, pobedivši ekipu Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 21:16. Srbija je u polufinalu, posle velike borbe, savladala selekciju Španije 17:13, dok je… »

Porodiljska naknada i za vlasnice gazdinstava

Moj Novi Sad 15.10.2016
Novim zakonom o finansijskoj podršci porodica sa decom prvi put će biti predviđena mogućnost da žena vlasnik gazdinstva na selu ima porodiljsku naknadu kao što imaju i druge žene, najavio je danas ministar Aleksandar Vulin. - To je veliki iskorak i… »

Raj za bakterije: Ovo je najprljaviji deo vašeg tela

Moj Novi Sad 15.10.2016
Da li ste znali da na svom telu imate mesto koje je leglo bakterija? Tuširate se bar jednom dnevno i sigurni ste da perete svaki deo vašeg tela. Ipak, postoji zavučeno mesto do kojeg se jako teško dolazi i koje zahteva posebno čišćenje. Pupak je… »

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, usporite u zonama radova

Moj Novi Sad 15.10.2016
Na putevima u Srbiji uslovi za vožnju prvog dana vikenda su dobri, ali se zbog jakog vetra i moguće kiše vozačima savetuje oprez, saopštio je AMSS. Dodatan oprez preporučuje se na deonicama kroz useke i klisure, jer temperaturne razlike dovode do… »