Izvor: Prva arhiva vesti 15.10.2016

DRAMA: Muškarac hteo da se raznese bombom ispred zgrade Vlade Srbije

Prva 15.10.2016
Uhapšen je muškarac koji je rano jutros pretio bombom da će se razneti ispred zgrade Vlade Srbije i dok policija obavlja uviđaj, saoraćajci u tom delu grada regulišu saobraćaj. BEOGRAD - Uhapšen je muškarac koji je rano jutros pretio bombom da… »

Muž Antonije Blaće je frajer i po, ali nije presudio izgled...

Prva 15.10.2016
Lepa hrvatska voditeljka voli da razveseli fanove na društvenim mrežama i vrlo je omiljena baš zbog životnih priča koje postuje. Veliku pažnju izazvao je nedavni post u kom je glavna uloga njen suprug. "Gužva, ponedjeljak, kiša pada. Čovjeku stao… »

AU, kakav pad! Aca podigao noge na sto i završio na podu studija!

Prva 15.10.2016
Tvorac ovog videa, Marija Šerifović, kaže da je ovo „snimak godine“. Video je nastao na snimanju emisije „Zvezde Granda“, a glavni akter je član žirija, Aca Lukas. Naime, Aca se toliko uneo u slušanje jedne kompozicije da je nesmotreno… »

Muškarci oženjeni ovakvim ženama žive duže i srećniji su

Prva 15.10.2016
Devojke ponosne na svoju inteligenciju odrastaju u odgovorne i samostalne žene. To muškarcima pomaže da stvore prijatnu porodičnu idilu u domu. Nije nepoznato da je snažna intelgencija poželjna ljudska osobina, ali manje je poznato da pametne žene… »

Možda ćete se iznenaditi, ali... OVO je idealan broj seksualnih partnera za žene i muškarce!

Prva 15.10.2016
Koji je idealan broj seksualnih partnera za žene i muškarce bilo je pitanje kojim se bavilo istraživanje portala Superdrug Online Doctor. Ispitanici su morali da odgovore na pitanje koju brojku smatraju “najpoželjnijom” kada je riječ o seksualnoj… »

Mnogi klinci će se pronaći u ovoj ispovesti Nives Celzijus, i zaplakati...

Prva 15.10.2016
Na meti zlostavljača u osnovnoj školi bila je i Nives Celzijus (34). Objavom na društvenoj mreži prisetila se teških dana iz detinjstva koje još ne može da zaboravi. Majka ju je za rođendan iznenadila novim patikama. Nives je sledećeg dana u… »

PLAKANJE: Andrija ponovo progovorio na slovenačkom, svi u studiju pali u trans!

Prva 15.10.2016
Ovakvu ekipu u studiju možete samo poželeti! Kada se glumačkom triju iz filma Jesen samuraja pridružio i Branko Đurić Đura, atmosfera se podgrejala do usijanja! Đuro je priznao da se u njegovom životu nešto promenilo: više ne ide u muški WC… »

Da li znate zašto ne smete da se smejete na slikama za pasoš?

Prva 15.10.2016
Možda ste lepši kad se smejete, ali to nije dobra ideja kad se slikate za pasoš. Svi novi pasoši u sebi sadrže čip sa biometrijskim informacijama o vama koje su izvedene iz fotografije, a upravo to je glavni razlog zbog kojeg na slici za ovaj… »

Ubacite ove ČETIRI stvari u doručak i kilogrami će početi da se tope

Prva 15.10.2016
Zdrav doručak je sjajna stvar - zbog njega se mršavi, duže vas drže sitima i zahvaljujući njemu puni ste energije. Ali, to sve važi ako znate šta da jedete. Uključite proteine Kada je stomak prazan, proizvodi grelin, hormon gladi, a najefikasnije… »