Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 15.10.2016

Porodični dan u Cineplexx-u (VIDEO)

Ritam grada Kg 15.10.2016
U bioskopu Cineplexx u Kragujevac Plazi sutra od 12 do 17 sati je “Porodični dan”. Biće prikazivana najnovija animirana avantura „Rode“. Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su… »

Završen JoakimInterFest: Mirjani Karanović nagrada za glumu

Ritam grada Kg 15.10.2016
Na 11. međunarodnom festivalu JoakimInterFest, koji je održan u Kragujevcu, nagrada za najbolju predstavu dodeljena je predstavi “Mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali” Tanje Šljivar u režiji Mirjane Karanović i produkciji Bosanskog… »

Direktor “Zastave INPRO” podneo ostavku, radnici ipak nastavili štrajk

Ritam grada Kg 15.10.2016
Direktor preduzeća “Zastava INPRO” Branko Veljović podneo je ostavku nakon što je pet dana štrajkovalo glađu 28 radnika sa invaliditetom ovog preduzeća. Radnici, ipak, nastavljaju štrajk. Tu ostavku oko ponoći je štrajkačima doneo… »

Obeležena godišnjica Centra za socijalni rad

Ritam grada Kg 15.10.2016
Centar za socijalni rad „Solidarnost“ juče je u prisustvu brojnih gostiju i saradnika obeležio 55. godišnjicu postojanja i rada. Centar je za to vreme, rečeno je, prošao mnoge transformacije, uslovljene ukupnim društvenim promenama. Delatnost… »

Trudnički stomak koji je oduševio Kragujevčane

Ritam grada Kg 15.10.2016
Kažu da svaka osoba doživi najveću promenu u svom životu onda kada postane roditelj. To se neminovno događa i majkama i očevima. Međutim majke tu imaju više posla, jer 9 meseci jedu, piju i spavaju za dvoje. Razumite prgavost trudnica, jer one ne… »

Neprimerena inicijativa ili ponašanje “Energetike”?

Ritam grada Kg 15.10.2016
Inicijativu Udruženja “Kragujevački kućni savet” da grejanje pojeftini, koju je potpisima podržalo više od 6.000 građana, u “Energetici” su nazvali neprimerenom. Takva formulacija, uz savet KKS-u da odustane, navedena je u jednostrano… »

Zasedalo Gradsko veće

Ritam grada Kg 15.10.2016
Gradsko veće dalo je saglasnost gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću da zaključi Memorandum o razumevanju članova “Radnog tela“ partnerstva za implementaciju “Inicijative za unapređenje ekonomskog i društvenog položaja žena u… »

Počela isporuka mineralnog đubriva

Ritam grada Kg 15.10.2016
Na skladištu STR “Šumadija kop“ u Cerovcu juče je počela raspodela mineralnog đubriva za setvu ozimnih ratarskih kultura. Direkcija za robne rezerve sredstvima iz gradskog budžeta obezbedila je 170 tona MAP mineralnog đubriva, koji će u… »