Izvor: Vrele gume arhiva vesti 15.10.2016

Poljoprivredni radovi podigli cenu goriva za četiri dinara

Vrele gume 15.10.2016
Skok cene goriva : Poljoprivredni radovi podigli cenu goriva za četiri dinara Protekle nedelje derivati na pumpama poskupeli do četiri dinara. I u veleprodaji zabeležen rast, pa se očekuju još više cene Cene benzina i dizela, ali i auto-plina… »

Jaguar F-Pace u rukama Lazara Ristovskog

Vrele gume 15.10.2016
TV Prva, Nedelja 13.10: Jaguar F-Pace u rukama Lazara Ristovskog Jaguar F-Pace, prvi terenac čuvene i prestižne britanske marke je stigao u Beograd. Prvi ga je testirao naš najbolji glumac Lazar Ristovski. Kako je on ocenio način sedenja u Jaguaru i… »

2017 BMW serije 5

Vrele gume 15.10.2016
BMW nastavlja sa smernicama koje je sam sebi zadao u E segmentu. Mada po mnogima nova serija 5 nije dizajnerski daleko odmakla od odlazeće, ona je ipak suštinski drugačija (nova) samim tim što počiva na novoj mehaničkoj platformi. Svi ljubitelji… »

Toyota Supra će imati hibridni pogon

Vrele gume 15.10.2016
Potvrđeno: Toyota Supra će imati hibridni pogon Evo prvih dokaza u vezi sa pogonom Toyote Supre . Reč je o hibridnoj pogonskoj jedinici, a informaciju je potvrdio predsednik i izvršni direktor Toyota Europe, Johan van Zil. „Mi već sada imamo neke… »

Rosi doktorski do pol pozicije u Motegiju

Vrele gume 15.10.2016
MotoGP Japan Kvalifikacije: Rosi doktorski do pol pozicije u Motegiju Valentino Rosi, po ko zna koji put potvrđuje da je ultimativna „mašina” za brzinu. Rosi odnosi pol poziciju na pisti Twin Ring Motegi i daje jasno do znanja svojim konkurentima… »