Regioni arhiva vesti 15.10.2016

Stefanović : Leskovac siguran grad

Jug press 15.10.2016
LESKOVAC Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Leskovac siguran grad, da postoji pad opšteg kriminaliteta i da je stepen rasvetljenosti krivičnih dela 70 odsto i da se povećava iz godine u godinu. Stefanović je… »

Za sat vremena: 2.370 sklekova Desetar iz Kragujevca Srđan Ristić postavio novi Ginisov rekord

Blic 15.10.2016
Desetar Srđan Ristić iz Kragujevca, bivši pripadnik bataljona za specijalna dejstva Vojske Srbije, novi je Ginisov rekorder. On je danas uradio 2.370 sklekova za sat vremena. U pohod na novi svetski rekord je krenuo u 17. sati, a do 18.00 je premašio… »

Milion evra neiskorišćeno iz kredita KFV banke u Leskovcu

Jug press 15.10.2016
LESKOVAC Predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obišli su danas radove na zameni vodovodne mreže koji se izvode preko KFV programa „Od ukupne ugovorene investicije Leskovca sa KFV bankom od 5,5 miliona evra oko milion… »

Vučić sa ambasadorima: Imam san i plan, potrebna podrška

N1 Info 15.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Nišu posle sastanka sa ambasadorima da ima san i plan i da zna šta treba da se uradi, ali da su mu za to potrebni podrška i stabilnost. On je najavio promenu prognoze rasta sa 2,5 na 2,7 odsto, kao i… »

Le: Crnogorac tražio da uzme ženino prezime!

OK radio 15.10.2016
U Srbiji je maltene jeres da žena na venčanju doda muževljevo prezime ili da, ne daj Bože, zadrži samo svoje. Iako je emancipacija žena uveliko prisutna, neke novine se u patrijahalnoj Srbiji i dalje teško prihvataju. To pokazuje i primer Leskovca… »

Zeničko pozorište najbolje na Joakim interfestu

RTS 15.10.2016
Nagrada za najbolju predstavu 11. Međunarodnog pozorišnog festivala JoakimInterFest u Kragujevcu pripala komadu "Mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali" u produkciji Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. Žiri 11. Međunarodnog pozorišnog… »

Porodični dan u Cineplexx-u (VIDEO)

Ritam grada Kg 15.10.2016
U bioskopu Cineplexx u Kragujevac Plazi sutra od 12 do 17 sati je “Porodični dan”. Biće prikazivana najnovija animirana avantura „Rode“. Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su… »

Izvršitelji pod nadzorom

Glas Zapadne Srbije 15.10.2016
Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je u Nišu da Ministarstvo pojačano obavlja nadzor nad radom javnih izvršitelja, s obzirom na to da su im proširena ovlašćenja novim Zakonom o izvršenju i obezbeđenju koji se primenjuje od 1. jula. Kako je… »

Zahvalnice Nacionalne garde Ohaja za direktore zadravstvenih ustanova u Vranju

Blic 15.10.2016
Direktori Zdravstvenog centra i Doma zdravlja u Vranju dr Vladimir Stamenković i dr Nenad Mladenović dobili su zahvalnice od Nacionalne garde Ohaja u znak priznanja za podršku u humanitarnoj asistenciji mešovitih medicinskih ekipa američkih i srpskih… »

Kovačević: demantuje da TV Požega gasi signal

Glas Zapadne Srbije 15.10.2016
Požega - Povodom teksta „TV Požega gasi signal”, objavljenog na sajtu "Novosti" 13. oktobra, navedeno je da je nekoliko televizija, koje je kupio Radoica Milosavljević, prestalo sa radom. Međutim, direktori RT Kragujevac, RT Kruševac, TV Požega… »