Regioni arhiva vesti 15.10.2016

Stefanović: Leskovac je bezbedan grad (VIDEO)

Jugmedia 15.10.2016
LESKOVAC – Ministar policije Nebojša Stefanović kazao je danas da je opšte stanje bezbednosti u Leskovcu dobro i da je ovo siguran grad. On je dodao da policajci u ovom gradu odlično rade na suzbijanju opšteg kriminaliteta i da je njegov pad… »

Bravo: Kragujevčanin postavio novi Ginisov rekord u sklekovima!

iKragujevac 15.10.2016
Desetar Srđan Ristić iz Kragujevca, bivši pripadnik bataljona za specijalna dejstva Vojske Srbije, danas je u kragujevačkoj hali "Park" postavio novi Ginisov rekord u sklekovima. Kako kaže u petom razredu osnovne mogao je da uradi 50 sklekova, ne… »

Milion evra neiskorišćeno iz kredita KFV banke u Leskovcu

Jug press 15.10.2016
LESKOVAC Predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obišli su danas radove na zameni vodovodne mreže koji se izvode preko KFV programa „Od ukupne ugovorene investicije Leskovca sa KFV bankom od 5,5 miliona evra oko milion… »

Završena sednica Vlade sa predstavnicima Svetske banke, počeo sastanak sa ambasadorima EU

Telegraf 15.10.2016
Posle sednice vlade, premijera i ministre očekuje niz aktivnosti trećeg dana. U Oficirskom domu u Nišu, danas je posle više od tri sata rada završena sednica Vlade Srbije, kojoj su prisustvovali i predstavnici Svetske banke. Sednica Vlade sa Svetskom… »

E, JUNAČE, SRAM TE BILO! Šta se desi kad jedinac, pa još Crnogorac, uzme ženino prezime!

Jugmedia 15.10.2016
LESKOVAC,SRBIJA – U Srbiji je maltene jeres da žena na venčanju doda muževljevo prezime ili da, ne daj Bože, zadrži samo svoje. Iako je emancipacija žena uveliko prisutna, neke novine se u patrijahalnoj Srbiji i dalje teško prihvataju. Zvali smo… »

Zeničko pozorište najbolje na Joakim interfestu

RTS 15.10.2016
Nagrada za najbolju predstavu 11. Međunarodnog pozorišnog festivala JoakimInterFest u Kragujevcu pripala komadu "Mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali" u produkciji Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. Žiri 11. Međunarodnog pozorišnog… »

Porodični dan u Cineplexx-u (VIDEO)

Ritam grada Kg 15.10.2016
U bioskopu Cineplexx u Kragujevac Plazi sutra od 12 do 17 sati je “Porodični dan”. Biće prikazivana najnovija animirana avantura „Rode“. Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su… »

Izvršitelji pod nadzorom

Glas Zapadne Srbije 15.10.2016
Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je u Nišu da Ministarstvo pojačano obavlja nadzor nad radom javnih izvršitelja, s obzirom na to da su im proširena ovlašćenja novim Zakonom o izvršenju i obezbeđenju koji se primenjuje od 1. jula. Kako je… »

Američka zahvalnica vranjskim lekarima

OK radio 15.10.2016
Direktor ZC Vranje Vladimir Stamenković i direktor Doma zdravlja Nenad Mladenović dobili su zahvalnice Nacionalne garde Ohaja za podršku u realizaciji zajedničke akcije na prostoru sela juga Srbije. U zahvalnici, koju je potpisao Bret A. Kol… »

Reagovanje Četiri medijske kuće normalno rade

Večernje novosti 15.10.2016
Reagovanje povodom teksta "TV Požega gasi signal" objavljenog 13. oktobra: Direktori RT Kragujevac, RT Kruševac, TV Požega i RT Pančevo demantuju da su prestali sa radom. POVODOM teksta „TV Požega gasi signal”, objavljenog na sajtu "Novosti" 13… »