Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 27.10.2016

Bolest plavog jezika registrovana u još dva sela

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Gornji Milanovac - Bolesti plavi jezik otkrivena je u još dva sela u Gornjem Milanovcu - Brusnici i Gornjoj Vrbavi, zbog čega je rešenjem Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine područje u poluprečniku od najmanje 100 kilometara od… »

"Žuti karton" Sportskom savezu

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Prijepolje - Sportski savez Prijepolja je, ne tako davno, slovio za respektabilnu ustanovu koja je ujedinjavala klubove u gradu na Limu, ali su u poslednjih devet meseci nagrade i priznanja zamenile vanredne skupštine i česte promene rukovodstva. Loše… »

Savet za štamu i Lokal press: Zloupotrebljeni simboli udruženja Stojan Marković: Nisam ja majke mi

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Prijepolje,Čačak, Kragujevac, Beograd - Dvolisnice Ozon Presa i Čačanskih novina koje su deljene prošlog meseca u Prijepolju, su divlje izdanje koje je štampano protivzakonito sa zloupotrebljenim simbolima medijskog udruženja Lokal pres kao i logom… »

Leković: Nikoga nisam zloupotrebila, ostavka je moje legitimno pravo

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Nova Varoš – Odluka da podnesem ostavku je moje legalno i legitimno pravo, rekla je predsednica Opštinske izborne komisije u ostavci Jelena Leković. Ona ističe da na a oduku drugih članova ovog tela da je podrže, nije uticala i da samim tim nije… »

Uhapšen zbog sumnje da je izvršio osam krivičnih dela

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Užice - Užička policija je uhapsila J. M (18) iz Kosjerića, zbog sumnje da je počinio šest krivičnih dela razbojništvo i dva krivična dela krađa, saopšteno je iz Policijske uprave tog grada. U saopštenju se navodi da se osumnjičeni tereti da… »

Isceliteljske moći izvora u selu Vinča

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Topola - Danas je Sveta Petka. Da li i vi verujete u njene isceliteljske moći. Na devet kilometara od Topole u selu Vinča nalazi se izvor lekovite vode. U ovo mesto ljudi dolaze da se pomole i uzmu vodu verujući da će im zaleciti rane i zaštiti ih od… »

Počinje rekonstrukcija ulice Braće Kovačević

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Čačak - U petak i subotu izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u ulici Braće Kovačević (od raskrsnice "Rampa" do "Dva Jelena") zbog čega će biti obustavljen saobraćaj u oba smera u periodu od 7:00 do 20:00 časova. Saobraćaj će biti… »

Naprednjaci proslavili stranačku slavu

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Čačak, Lučani - Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas stranačku slavu sveta Petka. Parezanović: Šaljemo poruku jedinstva i rada Čačak - Domaćin ovogodišnje slave naprednjaka u Čačku bio je Milanko Krivokuća. Poverenik SNS u… »

Opredeljena dodatna sredstva za završetak vodovoda u Brđanima

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Gornji Milanovac - Vodovod Brđani se gradi, veoma dugo, još od 2006. godine, jer nije bilo sluha da se za Brđane napravi jedan kvalitetan vodovod koji bi celo mesto napajao rzavskom vodom, izjavio je predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan… »

Komedija „Rijaliti obračun“ u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 27.10.2016
Ivanjica - Urnebesna komedija „Rijaliti obračun“ biće odigrana u četvrtak 10. novembra u 20:00 sati u velikoj sali Doma kulture u Ivanjici. Ovo je jedan od naizgled laganih komada sa troje glumaca na sceni. Briljira Ivan Bekjarev u ulozi matorca… »