Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 27.10.2016

VIDEO: Ovako će izgledati novi tržni centar kraj Spensa

Moj Novi Sad 27.10.2016
Umesto teniskih terena, na parceli između Spensa i stadiona "Karađorđe" gradiće se Novi Sad Shopping Mall, površine 115 hiljada kvadratnih metara. Kako piše portal Gradnja.rs, po idejnom projektu arhitektonskog biroa HBRO iz Bukurešta, u našem… »

SRBOBRAN: Unajmio trojicu da mu ubiju oca

Moj Novi Sad 27.10.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, efikasnim radom, sprečili su pokušaj ubistva i uhapsili R. M. (38), sa područja Srbobrana, zbog sumnje da je angažovao tri osobe da ubiju njegovog oca. Sumnja se da je, od početka oktobra… »

Novi Sad: U petak 55. novosadska "Kritična masa"

Moj Novi Sad 27.10.2016
Biciklistička vožnja "Kritična masa" biće održana u Novom Sadu u petak 28. oktobra, sa početkom u 17 časova. Polazak je iz Limanskog parka, a oktobarska vožnja biće posvećena bezbednosti u saobraćaju prilikom preticanja biciklista i pešaka… »

TONS: Na interaktivnom izlogu osvanula bezobrazna poruka

Moj Novi Sad 27.10.2016
Interaktivni izlog Turističke organizacije Novog Sada na uglu ulica Jevreske i Šafarikove, jutros je neprijatno iznenadio građane koji su poranili na posao. Kako "Blic" prenosi, preko celog ekrana u izlogu, dva muška spolna organa, uz osmeh i natpis… »

ČAROBNE BOJE FRUŠKE GORE: Jednodnevna planinarska akcija u subotu

Moj Novi Sad 27.10.2016
Planinarsko društvo "Naftaš" u subotu, 29. oktobra, organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Čarobne boje Fruške gore", s rutom Stari Ledinci - Šandorovac - Zbeg - Kesten - Izvor - Vodopad - Stošin do - Čardak - Krvavić - Kurjakovac -… »

NS: Devetoro povređenih u jučerašnjim saobraćajkama

Moj Novi Sad 27.10.2016
Devet osoba zadobilo je lakše povrede u šest saobraćajnih nezgoda koje su se u poslednja 24 sata dogodile u gradu. Kako je za portal 021.rs izjavila Mirjana Bursać iz Urgentnog centra, svi povređeni zbrinuti su na licu mesta i potom prevezeni u ovu… »

NOVOSAĐANI: Čovek kojeg je Federer gađao teniskom loptom

Moj Novi Sad 27.10.2016
Iako radi na televiziji, gledaoci ga ne znaju. Naime, on je uvek s druge strane kamere i predstavlja jedan od mnogih, neophodnih točkića, koji omogućava da televizijske stanice funkcionišu. Novosađanin Aleksandar Erbes rodio se 1980. godine. Završio… »

Obratite pažnju ako vam "igra" očni kapak

Moj Novi Sad 27.10.2016
Igranje oka može da bude bezazleno, ali može da ukazuje i na neke ozbiljne zdravstvene probleme. Proverite na šta sve kapak može da vas upozori. PIJETE PREVIŠE KOFEINA Kofein je, kao što znamo, stimulans, i nakon konzumiranja značajno povećava… »

Prijavite divlju deponiju oko Fruške gore - kreće projekat "Čista posla"

Moj Novi Sad 27.10.2016
Nezadovoljni stanjem u ekologiji, građani okupljeni oko Fruškać platforme ( http://www.fruskac.net ), pobednici kluba Superste sa projektom „Čista posla” krenuli su u borbu protiv divljih deponija. Napravljen je veb-sajt… »

Evo zašto nije dobro sušiti veš na radijatorima

Moj Novi Sad 27.10.2016
Mnogi u hladnim danima nemaju drugog izbora nego da veš suše u svoja četiri zida, na radijatorima. Ali ova navika mogla bi vas koštati zdravlja i izazvati probleme u vezi s disajnim sistemom. Škotski istraživači s Arhitektonskog fakulteta Makintoš… »