Izvor: Pravda arhiva vesti 27.10.2016

Vučić: Zaustavljamo curenje informacija do Nove godine

Pravda 27.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da iz policije ne "cure" informacije o "špijunskoj aferi" i "slučaju Dikić", te da ono sto pišu novine u vezi sa tim slučajevima nije istina. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će razgoavrati… »

Umalo se ne pobiše: Palma prozvao stečajnog upravnika, Radulović mu prišao da se objasne (video)

Pravda 27.10.2016
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, tokom sednice Skupštine Srbije posvećene odgovorima Vlade na poslanička pitanja, došao je u sukob sa predsednikom Dosta je bilo, Sašom Radulovićem. Tokom komentara na odgovor Aleksandra Vučića… »

Vučić: Priština želi da nas ponizi!

Pravda 27.10.2016
Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da sumnja da je Priština samostalno postavila najnovije uslove za nastavak dijaloga u Briselu, što, kako je rekao, ne doprinosi rešavanju problema, već doliva ulje na vatru. Zato će danas… »

O čemu mašta edita Tahiri: Evo šta piše u spornom dokumentu parlamenta iz Prištine!

Pravda 27.10.2016
Sporni dokument Edite Tahiri, za koji Brisel tvrdi da je stari dokument kosovskog parlamenta, sadrži četiri uslova Kosova za "četvrtu fazu" razgovora sa Srbijom. U dokumentu se navode sledeći uslovi: - uspostavljanje granice između dve države… »

Predsednik Nikolić: Imamo dobre odnose sa Turskom, uprkos...

Pravda 27.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je rekao da Srbija i Turska imaju dobre, prijateljske i čvrste odnose, uprkos povremenim nesuglasicama. On je to istakao u razgovoru sa odlazećim ambasadorom Turske, Mehmetom Kemalom Bozajem, uz konstataciju da dve… »

Drecun: Iza Prištine i njihovih ucena stoje moćne članice EU

Pravda 27.10.2016
BEOGRAD - Ponašanje kosovskih vlasti je vrhunac višemesečne kampanje u kojoj Priština, pod patronatom nekih struktura u Briselu i nekih moćnih članica Evropske unije, nastoji da spreči realizaciju dogovorenog, posebno formiranje Zajednice srpskih… »

Putin: Bombardovanje Srbije - samovolja SAD

Pravda 27.10.2016
Predsednik Rusije izjavio je da su UN stvorene nakon Drugog svetskog rata kada je postojao određeni raspored snaga u svetu. Međutim, kako kaže, nakon raspada SSSR-a, prema njegovom mišljenju, SAD su odlučile da više nije potrebno ni sa kim da se… »

Kusturica povodom Ordena: Putinovo ime za mene znači...

Pravda 27.10.2016
Ova nagrada je za mene znak velikog Putinovog prijateljstva, izjavio je danas Emir Kusturica povodom Ordena družbe za učvršćivanje prijateljstva ruskog i srpskog naroda, koji mu je dodelio predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin. "To je čast koja… »

Jovanović opet protiv Rusije: Prekinuti stvaranje antizapadnog raspoloženja

Pravda 27.10.2016
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović pozvao je na prekid stvaranja antizapadnog raspoloženja u Srbiji u kojoj je, kako je naveo, atmosfera pogoršana neodgovornim izjavama pojedinaca. "Neodgovornost pojedinaca iz vrha vlasti, koji… »

Ponovo plaćamo pretplatu RTS: Stže uz račun za struju, a ovo su promene!

Pravda 27.10.2016
Od januara ove godine račun za električnu energiju svim potrošačima je 150 dinara viši jer toliko iznosi taksa za javni medijski servis. Ta taksa sastavni je deo računa za struju i mora se plaćati jer se u suprotnom obračunava kao dug za… »