Izvor: OK radio arhiva vesti 28.10.2016

Novi zamah BIC-a

OK radio 28.10.2016
U Biznis inkubator centru u Vranju, Nemanja Gligorijević direktor ovog centra i profesor doktor Boban Stojanović, predsednik Društva ekonomista Niša, potpisali su sporazum o saradnji u cilju unapređenja poslovnog ambijenta i podrške početnicima u… »

Plate padaju u Jablaničkom, rastu u Pčinjskom okrugu

OK radio 28.10.2016
LESKOVAC/VRANJE/PROKUPLJE – Neto isplaćena prosečna plata u septembru u Jablaničkom okrugu iznosila je 34.259 dinara, za 1,8 posto manja nego prethodnog meseca, za preko 2,5 puta manja od zarade u opštini Surčin i za preko 12.000 manja od prosečne… »

Sestrinska slava: Veselo do zore

OK radio 28.10.2016
Svoju slavu Svetu Petku medicinske sestre ZC Vranje proslavile su u četvrtak i u restoranu „A2“. Kako tradicija nalaže, obeležavanje slave počelo je u jutarnjim satima svečanom liturgijom u Sabornoj crkvi, a potom i koktelom na odeljenju Dečijeg… »

Šesta škola posle nasilja: Ne smemo da budemo ishitreni

OK radio 28.10.2016
Vranje - Nakon dva incidenta u kojima su učestvovali roditelji ili srodnici učenika O.Š. „Branko Radičević“, nadležni iz ove ustanove najavili su preduzimanje mera u skladu sa zakonom, u cilju rešavanja problema nasilja. Direktor ove ustanove… »

Romi u začaranom krugu siromaštva

OK radio 28.10.2016
Maksut Asanović jedan je od najsiromašnijih Roma u Vranju. Ovaj trideset osmogodišnji Rom izdržava sedmočlanu porodicu, koja živi u izuzetno teškim uslovima. Maksut je sakupljač sekundarnih sirovina i korisnik je minimalne socijalne pomoći… »

Pao sa visine od 30 metara i preživeo!

OK radio 28.10.2016
Petnaestogodišnjak N.D. iz Zemuna, učenik Saobraćajno-tehničke škole, teško je povređen u četvrtak oko devet časova dok je na Pupinovom mostu izvodio vežbu propadanje! Učenik je propustio prva dva časa, što je zabeleženo u školskom… »

Horoskop za 29. oktobar

OK radio 28.10.2016
Pred vama je horoskop za subotu 29. oktobar. Sa srećom. OVAN Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava Vaša prava ili interese postajete razdražljivi… »

Ni: Uhapšen zbog napada mačetom!

OK radio 28.10.2016
Zbog sumnje da je mačetom naneo povrede 54-godišnjem Nišliji, policija je uhapsila njegovog sugrađanina. Kako navode u policijskom saopštenju, nakon verbalne rasprave 46-godišnji Nišlija J. Š. je svom starijem sugrađaninu zadao nekoliko udarca… »

Moskva: Proterivanje Rusa iz Srbije izmišljotina

OK radio 28.10.2016
MOSKVA, SOČI - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da su informacije srpskih i ruskih medija o proterivanju građana Rusije iz Srbije "potpuna izmišljotina" i da je poseta sekretara za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaja Patruševa… »

Tata pandur prisluškivao vrtić!

OK radio 28.10.2016
Otac devojčice koja ide u vrtić u kesu sa njenim igračkama stavio je uređaj za prisluškivanje. Ovaj incident se dogodio u Sloveniji u mestu Šmariju, a uređaj za prisluškivanje su slučajno otkrile vaspitačice i slučaj prijavile policiji… »