Izvor: Prva arhiva vesti 28.10.2016

Skače cena malim polovnjacima, ovo je razlog

Prva 28.10.2016
Novi propisi zabranjuju mladim vozačima upravljanje vozilima iznad 107,28 konjskih snaga. Skočiće cena malih polovnjaka. Prema predlogu izmena i dopuna Zakona o saobraćaju Srbije, koji bi trebalo da stupi na snagu 1. januara naredne godine, vozači… »

Pogledaj u stopala da saznaš kakvo ti je zdravlje!

Prva 28.10.2016
Stopala mogu da otkriju skrivene zdravstvene probleme, poput psorijaze ili problema sa srcem. Zato dobro obratite pažnju! 1. Naduti zglobovi Kada vam se zglobovi naduju i shvatite da vam se list skoro spojio sa člancima, to može biti znak da je došlo… »

Studenti Harvarda pali na ovom zadatku: Koliko košta bejzbol loptica?!

Prva 28.10.2016
Internetom kruži naizgled jednostavan zadatak, koji mnogima zadaje pravu slatku muku kada saznaju njegovo rešenje.Ovo je zadatak na koji je pogrešan odgovor dalo više od 50% studenata Harvarda, MIT i Prinstona, navode mediji. U čemu je caka? Bejzbol… »

Bila je Mis Srbije, a sada je heroina i svaka žena bi trebalo da čuje njenu priču!

Prva 28.10.2016
Dijana Milojković (28) bila je Mis Srbije za 2009. godinu. Zbog svoje lepote, ponela je i brojne druge titule, ali je možda najvažnija titula heroine koju joj život svakodnevno dodeljuje. U 27. godini, Dijana je počela svoju protiv invazivnog… »

Aja Jung odlikovana Ordenom umetnosti i književnosti u rangu viteza

Prva 28.10.2016
Na svečanoj ceremoniji održanoj u Ambasadi Republike Francuske u Srbiji, Aja Jung odlikovana je Ordenom umetnosti i književnosti u rangu viteza. Direktorku Beogradskog festivala igre (BFI) odlikovala je ambasadorka Francuske, Kristin Moro, u ime… »

OK, sad je i zvanično: Ovo je najluđi žiri "Zvezda Granda" ikada!

Prva 28.10.2016
Jelena Karleuša, Aca Lukas i Marija Šerifović. Na društvenim mrežema označeni su kao "miljenici piplmetra". Čuveni trio svake svake subote na Prvoj podiže šou na viši nivo, sopstvenim muzičko - scenskim tačkama. Padanje sa stolice, urnebesni… »

Kad sledeći put zaustite "uradio si to levom nogom", ugrizite se za jezik.

Prva 28.10.2016
"Sram vas bilo. Strašno ste glupi i nezahvalni." Ovakva najava Tanje Vojtehovski, ovakva najava bilo kog voditelja u Srbiji iznervirala bi vas i naterala na salvu najgorih psovki koje imate u arsenalu. Ali ne i danas. Ne posle ove priče. Ne posle… »

Igra vam kapak? Ovo su mogući razlozi...

Prva 28.10.2016
Igranje oka može da bude bezazleno, ali može da ukazuje i na neke ozbiljne zdravstvene probleme. Proverite na šta sve kapak može da vas upozori. Pijete previše kofeina Kofein je, kao što znamo, stimulans, i nakon konzumiranja značajno povećava… »

Devojčice i dalje pišu dnevnik?

Prva 28.10.2016
Psiholozi kažu da je vođenje dnevnika sjajna mentalna aktivnost, zato što pomaže deci da izraze misli, osećanja i želje, kanališu negativne emocije, obogate maštu, razviju kreativnost. Iako je savremena tehnologija u istoriju poslala mnoge stvari… »

Osam načina da saznate da li ste pronašli srodnu dušu

Prva 28.10.2016
Kupidon je odapeo strelu u vaše srce, u ljubavi ste i više niste u strahu i na oprezu, već samo želite da budete sa svojim partnerom. Tokom vremena dolazi trenutak kada se pitate da li je ta osoba "prava", i da li je ljubav stvarna. Portal… »