Izvor: Telegraf arhiva vesti 28.10.2016

Milo Đukanović otkrio da se ne povlači iz politike i čime će da se bavi sada!

Telegraf 28.10.2016
Uveren je da je za mandatara predložio čoveka koji, kako smatra, može da taj posao obavlja "ne manje kvalitetno nego što je on to radio. Aktuelni premijer Crne Gore Milo Ðukanović negirao je da se povlači i poručuje da će nakon što završi sedmi… »

Poginula žena u Beogradu: Pokosio je automobil na Smederevskom putu

Telegraf 28.10.2016
Nesreća se dogodila na Smederevskom putu, kod plantaže Boleč, a za sada nepoznata žensla osoba poginula je na licu mesta. Ženska osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Grockoj, kada je na nju naletelo vozilo… »

Jutarnji špic u gradu: Gužva na gazeli i Brankovom mostu

Telegraf 28.10.2016
Kako dodaju taksisti, od jutros nije bilo sudara. Saobraćajne gužve stvaraju se na mostu Gazela u smeru ka Novom Beogradu, kažu beogradski taksisti. TEŽAK DAN ZA HITNU, NOĆ DOSTA MIRNIJA: Jedna osoba prevezena na ortopediju – Saobraćaj je pojačan… »

Svetozar Marović umesto u zatvor, nastavio lečenje u Srbiji

Telegraf 28.10.2016
Njegov advokat Zdravko Begović rekao je za portal Analitika da je dostavio potrebnu dokumentaciju o tome da se Marović nalazi u jednoj bolnici u Beogradu i da se ne može odazvati pozivu za izdržavanje kazne. Bivši visoki funkcioner vladajuće DPS… »

Kolaps u Beogradu: Zaustavljen saobraćaj zbog prolaska stranih delegacija, ove ulice izbegavajte!

Telegraf 28.10.2016
Trenutno stoje tramvaji u Nemanjinoj, kolaps je i na Slaviji, a ne saobraćaju ni linije autobusa čije trase idu preko Trga Republike. U centru Beograda vlada pravi saobraćajni kolaps, zbog prolaska stranih delegacija. Ko sme da ometa vozača GSP u… »

Uđite u novi fantastični dom zdravlja u Beogradu

Telegraf 28.10.2016
Novu zdravstvenu ustanovu svečano su otvorili gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić. Danas je svečano otvorena Regionalna zdravstvena stanica “Jajinci”, koja je izgrađena sa ciljem da se… »

Jezivi klovnovi stigli u Bosnu: Za 30. oktobar spremaju nešto strašno?

Telegraf 28.10.2016
Klovnovi su viđeni na tri lokacije u Posušju. Čudna pomama za prerušavanjem u jezive klovnove proširila se planetom, a prema poslednjim informacijama ovaj bizaran trend stigao je i u Bosnu i Hercegovinu. Najezda klovnova nastala je prvo u Americi, a… »

Oglasili se Rusi: Informacije o proterivanju naših građana iz Srbije su - apsolutna izmišljotina

Telegraf 28.10.2016
- Preporučujemo da se obrati pažnja na komentar premijera Srbije Aleksandra Vučića od 27. oktobra, u kojima su te informacije okarakterisane kao 'potpuna dezinformacija - navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova. Ministarstvo… »

#Kaktus2016: McCann Beograd drugi put zaredom agencija godine u Srbiji

Telegraf 28.10.2016
Agencija McCann Beograd proglašena je za najuspešniju agenciju godine u Srbiji na Festivalu integrisanih komunikacija Kaktus 2016. Prema oceni žirija, agencija McCann Beograd imala je najveći broj bodova koje su njene kampanje osvojile, u konkurenciji… »

Ovo Srbi neće preživeti: Otkriveno zašto su žene bolji vozači od muškaraca! (foto)

Telegraf 28.10.2016
- Žene vozači se bolje staraju o vozilima i imaju bolje rezultate po bezbednosti vožnje - istakla je Bulc. Žene su sa stanovišta bezbednosti bolji vozači od muškaraca i mogu da doprinesu da se smanji broj pogibija na putevima, istakla je evropska… »