Beograd arhiva vesti 02.11.2016

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Četiri osobe povređene u tri saobraćajke

BK TV 02.11.2016
Četiri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Hitna pomoć primila je u 2,18 sati poziv da se automobil prevrnuo kod broja 89 u ulici Brđanska, u naselju Ripanj… »

Veliki Protest na Ekonomskom fakultetu: Skoro 1.000 studenata se okupilo na platou

Blic 02.11.2016
Veliki protest studenata održan je na Ekonomskom fakultetu. Više stotina, po nekim procenama čak i hiljadu akademaca okupilo se oko podneva ispred zgrade u Kameničkoj ulici kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo pošto ni posle nekoliko dana pregovora… »

MUP se oglasio: Dojava o bombi ispod Vučićeve zgrade bila je - lažna!

Telegraf 02.11.2016
Ekipa Telegrafa je na licu mesta, pratite UŽIVO evakuaciju klikom na video ispod. Danas je oko 10 časova nakon dojave o bombi, došlo do hitne evakuacije zgrade kompanije “Air Serbia” u novobeogradskom naselju Belvil, ali se ispostavilo da je dojava… »

Učenica pala i teže povredila glavu

Politika 02.11.2016
Devojčica iz drugog razreda OŠ „Milan Đ. Milićević” koja je na velikom odmoru pokazivala drugaricama kolut napred i pala na glavu oporavlja se kod kuće, igra se i jedva čeka da se vrati u školu. Devojčica koja je pre tri dana pala i teže… »

Beogradski džez festival najposećeniji do sada

Telegraf 02.11.2016
Ovogodišnja umetnička selekcija dovela je u Beograd neke od najboljih i najtalentovanijih džez umetnika. Predsednik Organizacionog odbora Beogradskog džez festivala i gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je upravo završeni 32. Beogradski… »

Rekonstrukcija cevovoda u Sopotu

Studio B 02.11.2016
Radovi su počeli u septembru i podrazumevaju postavljanje 4,6 kilometara cevi. One treba da spoje vodoizvorište sa rezervoarom, kako bi građani Sopota dobili stabilnije snabdevanje vodom. Gradski menadžer Goran Vesić je prilikom obilaska radova na… »

Grad Beograd predstavljen na samitu „Jedinstveni u različitosti” u Firenci

Studio B 02.11.2016
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović učestvuje na samitu „Jedinstveni u različitosti”, koji se po drugi put održava u Firenci povodom 50 godina od katastrofalne poplave koja je razorila ovaj grad 1966. godine. Prema njegovim… »

Inicijativa: Crkve će graditi škole i vrtiće

Večernje novosti 02.11.2016
Ako se grade objekti kulture i obrazovanja na crkvenom zemljištu, takvi objekti su oslobođeni poreza i do 80 odsto. Namera je da se podstakne da crkva gradi na svome zemljištu više obdaništa i škola. GRADSKI menadžer Goran Vesić je rekao da su… »

Lančani sudar na Pančevačkom putu, troje povređenih!

Telegraf 02.11.2016
Sudar se dogodio oko 18 sati i kako RTS nezvanično saznaje, ima povređenih. Na Pančevačkom putu kod benziske pumpe u pravcu ka Pančevu lančani sudar pet putničkih automobila i kamiona cisterne. TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređenih u tri… »

Vatreni okršaj na Senjaku: Pucano na Crnogorca dok je ulazio u automobil

Telegraf 02.11.2016
Za sada nije poznat razlog pucnjave. Nepoznati napadači pucali su večeras na automobil na parkingu na Senjaku, u Ulici Andre Nikolića u Beogradu. Tom prilikom, jedan muškarac je teško ranjen i prevezen na VMA. Lančani sudar na Pančevačkom putu… »