Beograd arhiva vesti 02.11.2016

Teška noć u Beogradu: Četvoro povređenih u tri saobraćajne nesreće

Telegraf 02.11.2016
Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 89 puta, od kojih 15 na javnom mestu. Četiri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. OVO MORATE DA ZNATE: Šta zaista… »

Veliki Protest na Ekonomskom fakultetu: Skoro 1.000 studenata se okupilo na platou

Blic 02.11.2016
Veliki protest studenata održan je na Ekonomskom fakultetu. Više stotina, po nekim procenama čak i hiljadu akademaca okupilo se oko podneva ispred zgrade u Kameničkoj ulici kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo pošto ni posle nekoliko dana pregovora… »

Lažna dojava o bombi u zgradi kompanije „Er Srbija“

Studio B 02.11.2016
Četvoročasovna pretraga zgrade u kojoj je smeštena „Er Srbija“ završena je nešto pre 14 sati, a vozilo „Parking servisa“ odšlepalo je beli pežo. Policija, hitna pomoć i vatrogasci napustili su objekat. Prethodno je oko 10 časova nakon… »

Devojčica koja je sa školskog koša pala na glavu - na kućnom lečenju

Blic 02.11.2016
Devojčica L. S. (7) pala je pre dva dana na glavu sa noseće konstrukcije koša u Osnovnoj školi "Milan Đ. Milićević" na Voždovcu, koju pohađa. Međutim, kako saznajemo, ona se bolje oseća i puštena je na kućno lečenje. Devojčica je sa… »

Na Beogradskom džez festivalu 17.000 ljudi

Danas 02.11.2016
Predsednik Organizacionog odbora Beogradskog džez festivala i gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je upravo završeni 32. Beogradski džez festival bio najposećeniji od njegovog obnavljanja. – Dvadeset koncerata koji su održani u okviru… »

Vesić: Rekonstrukcija cevovoda u Sopotu deo sekundarne mreže za budući cevovod Makiš–Mladenovac

Srbija danas 02.11.2016
Radovi su počeli u septembru i podrazumevaju postavljanje 4,6 kilometara cevi. Gradski menadžer Goran Vesić, član Gradskog veća Stevo Tatalović i direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Branislav Popović obišli su danas… »

Grad Beograd predstavljen na samitu „Jedinstveni u različitosti” u Firenci

Studio B 02.11.2016
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović učestvuje na samitu „Jedinstveni u različitosti”, koji se po drugi put održava u Firenci povodom 50 godina od katastrofalne poplave koja je razorila ovaj grad 1966. godine. Prema njegovim… »

Inicijativa: Crkve će graditi škole i vrtiće

Večernje novosti 02.11.2016
Ako se grade objekti kulture i obrazovanja na crkvenom zemljištu, takvi objekti su oslobođeni poreza i do 80 odsto. Namera je da se podstakne da crkva gradi na svome zemljištu više obdaništa i škola. GRADSKI menadžer Goran Vesić je rekao da su… »

Lančani sudar na Pančevačkom putu, troje povređenih!

Telegraf 02.11.2016
Sudar se dogodio oko 18 sati i kako RTS nezvanično saznaje, ima povređenih. Na Pančevačkom putu kod benziske pumpe u pravcu ka Pančevu lančani sudar pet putničkih automobila i kamiona cisterne. TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Četvoro povređenih u tri… »

Vatreni okršaj na Senjaku: Pucano na Crnogorca dok je ulazio u automobil

Telegraf 02.11.2016
Za sada nije poznat razlog pucnjave. Nepoznati napadači pucali su večeras na automobil na parkingu na Senjaku, u Ulici Andre Nikolića u Beogradu. Tom prilikom, jedan muškarac je teško ranjen i prevezen na VMA. Lančani sudar na Pančevačkom putu… »