Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Radulović pretio Maji Gojković?!

Alo 02.11.2016
Zbog okršaja Maje Gojković i lidera DJB Saše Radulovića, nakratko prekinuta sednica Skupštine Srbije. Sednica Skupštine Srbije večeras je kratko prekinuta pošto je predsednica parlamenta Maja Gojović to zatražila posle verbalnog sukoba s… »

Balaševićeva i Beslimi u novoj poslaničkoj grupi

Alo 02.11.2016
Petoro do sada samostalnih poslanika u Skupštini Vojvodine formiralo je novu, osmu poslaničku grupu u vojvođanskoj skupštini, a o tome su danas obavestili presednika pokrajinskog parlamenta Ištvana Pastora. Kako piše portal vojvodjanska.rs očekuje… »

Vulin: Nisam rekao da su SAD ugrozile Vučića

Alo 02.11.2016
Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbija zatražila pomoć SAD u rasvetljavanju pozadine pokušaja ubistva premijera Srbije Aleksandra Vučića ili njegovog brata. Vulin je novinarima kazao da su Srbija i SAD dve prijateljske zemlje… »

Skot zanemeo na optužbe Vulina

Alo 02.11.2016
"Nemam reči, bilo je previše izjava, bolje bi bilo da se usredsredimo na činjenice u našim odnosima", rekao je Skot zamoljen da prokomentariše izjavu u kojoj ministar Vulin dovodi slučaj mogućeg atentata na Vučića u vezu sa ambasadom SAD… »

U službama rade za strance i kriminalce!

Alo 02.11.2016
“U našim bezbednosnim službama postoje tri grupe - oni koji naginju Rusiji, oni koji su bliži SAD i oni koji sarađuju sa kriminalcima. I onda jednostavno morate da se zapitate - radi li tu neko za Srbiju? Zbog svega toga i ne čudi zašto smo u… »

Priprema atentata na Vučića počela u izbornoj noći

Alo 02.11.2016
Bezbednosnu pretnju po premijera Aleksandar Vulin doveo u vezu sa opozicijom, ambasadorom SAD Kajlom Skotom i događajima u Savamli, uz ogradu da ne veruje da su sve organizovale SAD. Ministar za rad Aleksandar Vulin doveo je u vezu bezbednosnu pretnju… »