Izvor: Alo/Svet arhiva vesti 02.11.2016

HIV desetkovao veliki ruski grad!

Alo 02.11.2016
Ruski zdravstveni zvaničnici su saopštili danas da je u Jekaterinburgu, četvrtom po veličini gradu u Rusiji, jedna osoba na svakih 50 inficirana virusom HIV. Regionalna zamenica ministra zdravlja Tatjana Savinova je rekla Jekaterinburg pogođen HIV… »

CNN "živim mrtvacima" optužio Ruse za zločine u Siriji!

Alo 02.11.2016
Ako ste mislili da mrtvaci mogu da se kreću samo u seriji "The Walking Dead", grdno ste pogrešili! Srbi su na svojoj koži tokom devedesetih godina osetili kako izgleda kada neka sila želi da vas ocrni, pa smo u prilozima velikih svetskih televizija… »

Ameri dronom ubili planera napada Al Kaide

Alo 02.11.2016
Američka bespilotna letelica ubila je prošlog meseca u Siriji pripadnika Al-Kaide koji je bio povezan sa visokim rukovodstvom te organizacije i planirao napade na Zapad, saopštio je danas Pentagon, javlja AFP. U napadu američkog drona, koji je izveden… »

Obama: Ako me volite, glasajte za Hilari!

Alo 02.11.2016
Nedelju dana uoči predsedničkih izbora u SAD, predizborna kampanja dostiže vrhunac, a aktuelni predsednik Barak Obama aktivno nastoji da obezbedi podršku birača za svoju stranačku koleginicu, demokratskog kandidata Hilari Klinton. Obama je "na prvoj… »

Zaplenjeno tri done droge, palo 15 dilera!

Alo 02.11.2016
U Albaniji su danas zaplenjene tri tone droge i uhapšeno 15 osoba, a u akciji protiv uzgajivača marihuane učestvovalo je oko 100 policajaca, javlja RTS pozivajući se na albanske medije. Akciju u mestu Rešen u Albaniji vodile su specijalne jedinice… »

Policajci ubijeni iz zasede!

Alo 02.11.2016
Dvojica policajca ubijena u američkoj saveznoj državi Ajovi, saopštili su zvaničnici. Policija uhvatila osumnjičenog za ubistvo. Policija je tragala za Skotom Majklom Grinom (46), belcem iz Urbandejla, predgrađa De Mojna za kojeg se tvrdilo da je… »

Dvoje mališana izgorelo u kući

Alo 02.11.2016
Spasilačke ekipe tragaju za novorođenčetom za koje se veruje da je bilo u kući u trenutku izbijanja požara. Američke vlasti saopštile su da je dvoje dece poginulo, a da se treće vodi kao nestalo u požaru koji je izbio u kući u mestu Keš, u… »

Dečak se zaglavio između zidova! (VIDEO)

Alo 02.11.2016
Drama sa srećnim krajem! Trogodišnji dečak, u pokušaju da dohvati cipelu koju je nekako izgubio, ostao je zaglavljen u uskom procepu (širine 40 cm) između dva zida. Dečaka su iz uzane rupe izvlačili vatrogasci. Čim je upao u rupu, dečačić je… »

Kamion pokosio princa na bicikli!

Alo 02.11.2016
Italijanski princ Filipo Korsini (21) poginuo je dok je vozio bicikl u Londonu, kada je na njega naleteo kamion. Filipa je kamion pokosio juče popodne u blizini metro stanice "Najtsbridž" dok je biciklom išao na fakultet. Svedoci kažu da je situacija… »

Tužilac bičevan jer je rasipao državne pare

Alo 02.11.2016
Bivši državni tužilac iz Teherana Said Mortazavi osuđen je na 135 udaraca bičem zbog krađe i rasipanja državnog noca dok je bio na čelu programa socijalne pomoći, javili su danas iranski mediji. "Mortazavi je osuđen na 70 udaraca bičem zbog… »