Izvor: BK TV/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Gojković: Radulovićevo ponašanje sramotno

BK TV 02.11.2016
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je večeras da je ponašnje poslanika pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića sramotno i da mu je jedini cilj da obesmisli rad parlamenta i od skupštine napravi cirkus. TanjugGojković je u izjavi… »

HITAN PREKID SEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE: Ovaj narodni poslanik urlao i PRETIO Maji Gojković!

BK TV 02.11.2016
"Ne može poslanik da viče i da preti", rekla je Maja Gojković, koja je prethodno odredila petominutnu pauzu. Zbog rasprave Maje Gojković i lidera DJB Saše Radulovića, nakratko je prekinuta sednica Skupštine Srbije.Sednica Skupštine Srbije kratko… »

PRITAJENI TIGAR, SKRIVENI ZMAJ: Samo JEDNU armiju na svetu ne može pobediti NIJEDNA! (FOTO,VIDEO)

BK TV 02.11.2016
Lav Tolstoj je u svom romanu "Rat i mir" napisao "da je uoči 1812. godine došlo do koncentrisanja zapadnoevropskih snaga koje su krenule sa Zapada na Istok, ka granicama Rusije". Ne znam šta bi rekao veliki pisac i mislilac da može danas da baci… »

Vulin: Za povišicu penzionerima osam milijardi dinara

BK TV 02.11.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je izjavio danas da će povećanje plata i penzija uticati na povećanje zaposlenosti, a da će za povišicu za penzionere biti izdvojeno više od osam milijardi dinara. Vulin… »

Bezbednosne službe otkrile koja je Vučićeva najslabija tačka

BK TV 02.11.2016
Brat premijera Aleksandra Vučića Andrej našao se u žiži javnosti posle izjave ministra policije Nebojše Stefanovića da premijer strepi da je možda potencijalna meta bezbednosnih pretnji njegov rođeni brat. Ovo, naime, nije prvi put da Andrej bude… »

"SAD su prijatelj Srbije i bilatelarni i ekonomski partner"

BK TV 02.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da Srbija želi da nastavi odlične odnose sa SAD, kao i da su SAD naš prijatelj i partner. Ona je dodala da ne želi po tom pitanju da komentariše polemiku ministra Ivice Dačića i lidera… »

"Odnosi Srbije i SAD su korektni"

BK TV 02.11.2016
Ambasador SAD u Beogradu Kajli Skot izjavio jeda ne zna kako da odgovori na izjavu ministra Aleksandra Vulina da su problemi u vezi sa eventualnim atentatom na premijera Aleksandra Vučića počeli još u izbornoj noći kada je navodno razgovarao sa… »

"Srbija ranije prošla ono što sad prolazi Sirija"

BK TV 02.11.2016
Sirijski predsednik Bašar el Asad izjavio je da u njegovoj zemlji dobro znaju da je sve ovo kroz šta sada prolazi Sirija ranije prošla Srbija. U intervjuu za današnju "Politiku" on kaže da se to odnosi na medijsku satanizaciju, "humanitarnu brigu" i… »