Izvor: Dnevnik arhiva vesti 02.11.2016

Glas za željeni projekat

Dnevnik 02.11.2016
RUMA: Druga je godina kako Opština Ruma sprovodi projekat „Participativno buyetiranje”, koji podrazumeva uključivanje građana u proces pripreme budžeta. i na taj način lokalna zajednica u saradnji sa građanima projekuje opštinske rashode za… »

Automatsko hlorisanje u šest sela

Dnevnik 02.11.2016
KIKINDA: Automatsko hlorisanje bunarske vode uvedeno je u Iđošu, Sajanu i Bašaidu, tako da JP „Kikinda” sada dezinfekciju vode sprovodi u šest sela, jer je takav postupak već primenjen u Mokrinu, Banatskoj Topoli i Ruskom Selu. Iz JP… »

Obnova kapele u Telečkoj

Dnevnik 02.11.2016
Nakon nedavne odluke somborskog Gradskog veća da na ime sufinansiranja rada verskih zajednica izdvoji dodatnih četiri miliona dinara, pored kapele na. Velikom pravoslavnom groblju u samom gradu, otpočeli su radovi i na obnovi kapele rimokatoličke… »

Drveni krst kao spomen

Dnevnik 02.11.2016
BEČEJ: Lokalna samouprava Bečeja na rimokatolički praznik Svi sveti komemorativnim skupom podseća na građane Bečeja, Mađare stradale 1944. i 1945. godine, za koje se ne zna gde su sahranjeni. Na bečejskom Gornjegradskom katoličkom groblju počeo… »

Puhovski: Bogu hvala da je počelo da se sudi za ratne zločine

Dnevnik 02.11.2016
ZAGREB: Politički analitičar Žarko Puhovski izjavio je danas, povodom hapšenja desetorice bivših pripadnika HVO u Orašju zbog ratnog zločina nad Srbima, da treba zahvaliti Bogu da se makar i sa zakašnjenjem sudi za ratne zločine i da su… »