Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 02.11.2016

Zaposleni u Er Srbiji vratili se na radna mesta

Dnevnik 02.11.2016
Zaposleni u sedištu Er Srbije, koje je jutros bilo evakusano zbog dojave o bombi, vratili su se na svoja radna mesta, potvrdio je Tanjugu. direktor te aviokompanije Dane Kondić. Kondić nije izneo više detalja, navodeći samo da policija radi svoj… »

Špijunska afera iza zatvorenih vrata

Dnevnik 02.11.2016
Penzionisani general Momčilo Perišić, potpredsednik Vlade Srbije početkom prošle decenije za vreme vlasti DOS-a, konačno se u beogradskom Višem sudu izjasnio. o optužnici iz 2002. godine koja ga sumnjiči za odavanje podatka američkom… »

Sinđeliću pritvor do 30 dana

Dnevnik 02.11.2016
PODGORICA: Advokat Aleksandra Sinđelića Milan Vujović izjavio je danas u Podgorici da je njegovom klijentu produžen pritvor do 30 dana, a da zbog tajnosti postupka ne može više detalja da otkrije, prenele su podgoričke Vijesti.Aleksandar Sinđelić… »

Svedok nije video pad Tatona

Dnevnik 02.11.2016
U nastavku ponovljenog suđenja navijaču „Partizana“ Đorđu Preliću, optuženom da je 17. septembra 2009. godine učestvovao u navijačkim neredima na Obilićevom vencu. u Beogradu, u kojima je nasmrt pretučen Francuz Bris Taton, juče je u Višem… »

Arsenal u garaži direktno povezan sa onim iz Jajinaca

Dnevnik 02.11.2016
Policija je u utorak uveče u jednoj garaži na Novom Beogradu pronašla još jedan arsenal oružja, koji se dovodi u vezu sa oružjem pronađenim u subotu u blizini porodične kuće premijera Srbije. Ukradeni automobil marke "reno megan", u kome je… »

Lažnim pištoljem na prostoriju sudija i delegata

Dnevnik 02.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žablju uhapsili su O. M. (20) iz te opštine, koji se tereti da je u Čurugu verbalno pretio sudijama i delegatu. fudbalske utakmice te da je udarao plastičnim pištoljem po prozoru prostorije u kojoj su… »

Uvodi se nulta tolerancija na porodično nasilje

Dnevnik 02.11.2016
Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o sprečavanju nasilja u porodici i uskoro će se o njemu izjašnjavati poslanici Skupštine Srbije. Jedan od ciljeva zakona. o sprečavanju nasilja u porodici je da se u naš pravni sistem unese standard po kojem… »

Sin okrivljenog: Metak je prošao kroz mene

Dnevnik 02.11.2016
U novosadskom Višem sudu je otvoren glavni pretres protiv Nikole Samca (72) iz Đurđeva, okrivljenog da je prošle godine u porodičnoj kući. pokušao teško ubistvo sina Veljka, tako što mu je hicem iz pištolja naneo tešku telesnu povredu… »