Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 02.11.2016

Majkl Davenport sutra u Novoj Varoši i Priboju

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, Majkl Davenport posetiće sutra Novu Varoš i Priboj gde će obići projekte koje finasiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske preko razvojnog programa Evropski Progres, a koji za krajnji cilj imaju bolji… »

Uhapšeni pljačkaši pošte u Katićima

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Ivanjica/Arilje - Brzom i efikasnom akcijom, policija je u Ivanjici i Arilju uhapsila Đ. M. (1994) iz Arilja, S. M. (1995) iz Ivanjice i jednog maloletnika iz Arilja zbog postojanja osnova sumnje da su jutros oko 8:00 sati iz pošte u selu Katići kod… »

ED: Planirani radovi za četvrtak

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Gornji Milanovac/Ivanjica - Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u četvrtak 3. novembra od 08:00 do 15:00 sati, bez električne energije će biti potrošači u Gornjoj Vrbavi - deo prema prodavnici i školi. U četvrtak i petak, u vremenu od 09:00 do… »

Troje sudija Prekršajnog suda stupilo na dužnost

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak - Troje novoizabranih sudija Prekršajnog suda u Čačku, stupilo je danas na tu funkciju. Nove sudije su Olivera Lazarević, Biljana Majstorović i Danijela Stefanović. Predsednik čačanskog Prekršajnog suda Danka Đorđević-Grujičić… »

Dodić: Očekuje se teška borba, ali napravićemo pomak

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak - Do kraja sezone očekuje se teška borba za opstanak, ali sam siguran da možemo napraviti pomak u rezultatu, izjavio je na prvoj konferenciji za novinare, novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba "Borac", Mladen Dodić. "Poznajem odlično… »

Preminuo osnivač prijepoljske hirurgije

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Prijepolje / Novi Sad - Osnivač i utemeljitelj prijepoljske hirurgije, doktor Živko Žika Petrović preminu je 31. oktobra u Novom Sadu. Doktor Žika Petrović rođen je u Beškoj, 18.12. 1925. godine, najveći deo svog života proveo je u gradu na… »

Gradonačelnik obišao radove na sanaciji puta u Ovčar Banji i Prijevorskog puta

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je danas u okviru svog redovnog obilaska terena i radova na putnoj infrastrukturi na teritoriji grada Čačka, obišao radove na sanaciji i rekonstrukciji puta u Ovčar Banji kao i u Prijevoru – ul… »

Predsednik opštine Nova Varoš očekuje podršku republičke vlasti

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Nova Varoš – Predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević očekuje da republička vlast neće opstruisati rad nove vladajuće koalicije u ovoj opštini. „Mi smo odgovorni ljudi i imamo ogromnu podršku naroda, zašto onda ne bi imali podršku… »

Todorović posetio Episkopa žičkog

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Kraljevo - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, je juče posetio Njegovo Preosveštenstvo Episkopa žičkog gospodina Justina, koji mu je čestitao na izboru za gradonačelnika i poželeo da mandat koji mu je poveren što uspešnije iskoristi za… »

Obradović: Odreći ću se kandidature za predsednika ako se pojavi bolji kandidat opozicije

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Nova Varoš - Lider Dveri Boško Obradović izjavio je juče u Novoj Varoši da je trenutno najznačajnije za opoziciju da se ujedini oko ravnopravnih izbornih uslova i medijskog tretmana kada je reč o predsedničkim izborima. „Ako uđemo u… »