Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 02.11.2016

Vasiljević: nemamo pravo na ravnodušnost, ujedinimo pamet, energiju i iskustvo

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Nova Varoš - Svečanom akademijom opština Nova Varoš obeležila je dan opštine. Predsednik opštine Radosav Vasiljević istakao je da je 1. novembra daleke 1912. godine, jedinica četvrtog puka, trećeg poziva Javorske brigade oslobodila Novu Varoš… »

Mladen Dodić novi trener FK Borac

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak - Mladen Dodić novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac, potvrđeno je za Glas zapadne Srbije u ovom klubu. Dodić je na mesto trenera Borca zamenio Ljubišu Dmitrovića. Veruje se da je do smene došlo posle izuzetno loših rezultata… »

Dveri: Nova zapošljavanja u Čačku, ali partijska

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak - Srpska napredna stranka (SNS) je okrečila fasadu zgrade gradske uprave, a unutra je ostalo sve isto, izjavio je lider Dveri Boško Obradović, dodajući da je jedino novo zapošljavanje bilo partijsko zapošljavanje više desetina članova… »

SNS bojkotovao Dan opštine zbog Obradovića

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Nova Varoš – Jučerašnjoj proslavi Dana opštine Nova Varoš nisu prisustvovali predstavnici bivše vlasti. Predsednik opštine Radoslav Vasiljević je to prokomentarisao kao bojkot i smatra da je takva odluka štetna pre svega po njih. „To što… »

Mihajlo Pupin – život i delo

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak - Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis“ u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka i Visokom školom tehničkih strukovnih studija, organizuje u sredu, 9. novembra u 13:00 sati za studente, mlade talente i učenike predavanje o Mihajlu… »

I mrtvi pijani moraju da plate 8.000 dinara

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Lud provod vas može koštati više od računa u kafani jer, ako preterate sa alkoholom, za trežnjenje na infuziji moraćete da izdvojite oko 8.000 dinara! Zbog trovanja alkoholom sve više uglavnom mladih osoba iz noćnog provoda završi u Nacionalnom… »

Od banje samo ime

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak/Ovčar Banja - Lečilište u Ovčar Banji trenutno prolazi kroz verovatno najteži period u poslednjih nekoliko decenija, a ako se nešto hitno ne preduzme, banja će ostati samo u nazivu ovog mesta. Jer, Zavod za javno zdravlje u Čačku je… »

Stari Priboj dobio novu kotlarnicu na biomasu

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Priboj - Nova kotlarnica na biomasu u Starom Priboju, koja će grejati kao i stara, OŠ "Branko Radičević", dečji vrtić "Neven", Dom kulture "Pivo Karamatijević" i zgradu Opštinske uprave, juče je zvanično počela sa radom. Radi se o investiciji… »

"Kolo" u petak u Čačku

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čačak - Ansambl narodnih igrada i pesama Srbije "Kolo", održaće u petak 4. novembra koncert u čačanskom domu kulture, u okviru 69. sezone pod nazivom "Energija tradicije". Početak koncerta je u 20 sati. Ansambl je počeo sa radom 15. maja 1948… »

Tok radova na obnovi čajetinskog hrama

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Čajetina - Rad na zameni krova crkve „SV Arhangela Gavrila“ u Čajetini privodi se kraju, ali time se ne završavaju planirani radovi. Ova crkva koja je stara 126 godina nije freskopisana i na radost parohijana, nakon krečenja koje će uslediti… »