Izvor: Insajder/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Nikšićanin ranjen u pucnjavi na Senjaku

Insajder 02.11.2016
Radisav R. star 37 godina iz Nikšića lakše je ranjen večeras kada je na njega pucano na parkingu ispred kluba Kabare rouz na Senjaku u Beogradu, saznaje Blic. List prenosi da je reč je o osobi s kriminalnim dosijeom, na koju je pucano i prošle… »

Špijunska afera Perišić na sudu posle 14 godina

Insajder 02.11.2016
Suđenje bivšem načelniku Generalštaba Vojske Jugoslavije Momčilu Perišiću, optuženom za odavanje poverljivih informacija, počelo je u Višem sudu, bez prisustva javnosti, 14 godina nakon podizanja optužnice. Perišićev pravni zastupnik, advokat… »

Pritvor do 30 dana trećem osumnjičenom za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori

Insajder 02.11.2016
Viši sud u Podgorici odredio je danas pritvor u trajanju do 30 dana državljaninu Srbije Aleksandru Sinđeliću, za koga se smatra da je član grupe osumnjičene za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori. Sinđelić je od sinoć u Zavodu za… »

Ukinuta istraga pred kamerama

Insajder 02.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić naložio je nadležnim državnim organima da ne izlaze u javnost s informacijama o oružju nađenom u Jajincima i na Novom Beogradu dok se ne završi istraga. Predstavnici državnih institucija dosad su, iznošenjem… »

Vulin: Od juče do danas

Insajder 02.11.2016
Ministar za rad Aleksandar Vulin danas je izjavio da je sinoć tražio pomoć SAD u rasvetljavanju pozadine pokušaja ubistva premijera Srbije Aleksandra Vučića ili njegovog brata. Međutim, Vulin je u sinoćnoj emisiji Upitnik na RTS-u, Ambasadu SAD u… »

Premijer naložio da se ne iznose informacije o oružju dok traje istraga

Insajder 02.11.2016
Po nalogu predsednika Vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost s informacijama o događajima u Jajincima i… »

MUP: Nije bilo bombe u zgradi Er Srbije

Insajder 02.11.2016
Nakon detaljnog pregleda zgrade Er Srbije u Ulici Jurija Gagarina, kontradiverzione ekipe MUP-a utvrdile su da bombe nema, navodi se u sopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. U saopštenju se navodi i da je zgrada evakuisana iz bezbednosnih razloga… »

Čečen: Novinare CINS-a prate i fotografišu, neće nas zastrašiti

Insajder 02.11.2016
Centar za istraživačko novinarstvo saopštio je da njihove novinare poslednjih dana prate i fotografišu nepoznate osobe, što su prijavili Policiji i Tužilaštvu. “Mi ćemo svaku priču da izguramo do kraja, koliko god neko pokušavao da nas… »

I zaštitnik građana je građanin

Insajder 02.11.2016
Zaštitnik građana Saša Janković je na svom zvaničnom Tviter nalogu potvrdio je da je jutros, kao bilo koji građanin, prijavio Policiji da su mu izbušene sve četiri gume. “Jutros sam, kao građanin, prijavio da su mi, kao svakom ko se parkira na… »

Zgrada Er Srbije evakuisana zbog dojave o bombi

Insajder 02.11.2016
Zgrada u kojoj se nalazi sedište kompanije Er Srbija, u Ulici Jurija Gagarina 12 na Novom Beogradu, evakuisana je zbog dojave o bombi. N1 prenosi da je prema nezvaničnim informacijama u podzemnoj garaži ispod jednog automobila pronađen sumnjiv paket… »