Izvor: Jugmedia arhiva vesti 02.11.2016

Policija raskrinkala sedmočlanu bandu lopova

Jugmedia 02.11.2016
PIROT – Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu rasvetlili su četiri teške krađe i tri krađe izvršene u prodavnicama mešovite robe na području Pirota, i raskrinkala sedmočlanu bandu. Policija je… »

Vranjanac priveden zbog nasilja nad suprugom

Jugmedia 02.11.2016
VRANJE – Policija je donela rešenje o zadržavanju do 48 sati Z.D. (1967) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je Z.D. fizički napao suprugu. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku… »

SALMONELA: Još uvek se traga za uzrokom zaraze (VIDEO)

Jugmedia 02.11.2016
LESKOVAC – Na osnovu epidemiološkog ispitivanja i dobijenih laboratorijskih rezultata do sada, pretpostavlja se da je kontaktni put prenosa uzrok zaraze, ali u Zavodu za javno zdravlje to još uvek ne mogu da potvrde. Salmonela je mogla da se prenese… »

Uhapšen zbog 8 grama marihuane i 7 grama amfetain sulfata

Jugmedia 02.11.2016
LESKOVAC – Pripadnici policija odredili su zadržavanje M. V. (1980) iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici su 31. oktobra tekuće godine, u večernjim… »

EPIDEMIJA PRETI Romi u naselju Crvena zvezda dva i po meseca bez struje!

Jugmedia 02.11.2016
NIŠ – Stanovnici stotinak domaćinstava u romskom naselju Crvena zvezda već dva i po meseca žive u mraku, a njihovi predstavnici ističu da uprkos tome što im preti humanitarna katastrofa nema izgleda da će uskoro dobiti struju. Stanovnik Crvene… »

Niski preleti aviona iznad Vranja (VIDEO)

Jugmedia 02.11.2016
VRANJE- Kod velikog broja građana Vranja, javila se zabrinutost zbog niskih preleta vojnih aviona koji su izvedeni u više navrata tokom današnjeg dana. Kako je saopšteno Jugmedii iz Ministarstva odbrane, reč je o redovnoj obuci avijacijske eksadrile… »

OŠ “Vojvoda Radomir Putnik“ proslavila Dan škole

Jugmedia 02.11.2016
VLADIČIN HAN – Osnovna škola „Vojvoda Radomir Putnik“ proslavila je 129 godina rada. To je bio povod da se uz prigodnu priredbu okupi kolektiv škole, učenici kao i gosti. Ova škola je jedna od dve osnovne, seoske škole koju izdvaja veliki broj… »

SNS : Eks gradonačelnik sam kriv za pad u zaborav

Jugmedia 02.11.2016
VRANJE- Povodom izjave predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vranju Zorana Antića da se aktuelna gradska vlast obračunava sa kadrovima SPS u nekim javnim preduzećima putem mobinga i otkaza, vranjski naprednjaci reagovali su… »

Školska ograda vredna 2 miliona

Jugmedia 02.11.2016
LESKOVAC – U cilju povećanja stepena bezbednosti đaka ograđeno je dvorište osnovne škole „Bora Stanković“ u Bogojevcu za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno čak 2 miliona dinara. Oko škole prvo je očišćen teren a nakon toga izgrađena… »

U „Josifu“ najbolji plivači

Jugmedia 02.11.2016
LESKOVAC – Gradski Savez za školski sport organizovao je danas akmičenje u plivanju i to na Opštinskom i Okružnom nivou na kome je ukupno učestvovalo 10 osnovnih i 7 srednjih škola i jedna škola iz Babušnice. Po broju ukupnih medalja kod… »