Izvor: Jug press arhiva vesti 02.11.2016

Uhapšen zbog napada na suprugu

Jug press 02.11.2016
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva iz ovog grada, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati Z.D. (1967) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Epidemija salmonele: uzrok zaraze još nije utvrdjen

Jug press 02.11.2016
LESKOVAC Od početka pojave epidemije solmoneloze u predškolsjkoj ustanovi „Vukica Mitrović“ registrovano je 24 slučajeva obolevanja i 5 slučajeva nosilaštva uzročnika, koji su otkriveni među decom kontrolom kontakata, rekla je danas, na… »

Uhapšen zbog droge

Jug press 02.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po ovlašćenju nadležnog javnog tužioca, odredili zadržavanje M. V. (1980) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »

Leskovačkoj sportistkinji povelja fakulteta

Jug press 02.11.2016
NIŠ Mlada leskovačka sportistkinja Anja Lazić, studentkinja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu dobila je povelju za postignute odlične rezultate tokom studija na prvoj godini studijskog programa Osnovnih akademskih studija… »

SNS odgovara Antiću

Jug press 02.11.2016
VRANJE „Eks gradonačelnik Vranja, gospodin Zoran Antić, je na jučerašnjem „Open day“, izrekao niz neistina, na račun SNS-a. Tako da kao ozbiljna i odgovorna politička stranka imamo obavezu prema građanima Vranja da se oglasimo i demantujemo… »

Održano školsko takmičenje u plivanju

Jug press 02.11.2016
LESKOVAC Gradski Savez za školski sport organizovao je takmičenje u plivanju i to na opštinskom i okružnom nivou. Ukupno je učestvovalo deset osnovnih, sedam srednjih škola i jedna škola iz Babušnice (gimnazija za okružno takmičenje). Po broju… »

CINS: Naše novinarke neko prati i fotografiše

Jug press 02.11.2016
BEOGRAD Poslednjih dana četiri novinarke Centra za istraživačko novinarstvo Srbije u više navrata su primetile da ih različiti ljudi prate po gradu i fotografišu, kažu u CINS-u Foto: Cenzolovka / Perica Gunjić Direktor CINS-a Branko Čečen kaže… »

Vranjski planinari na Zebrnjaku

Jug press 02.11.2016
VRANJE Planinarski klub „Železničar 2006” Vranje se i ove godine uključio u obeležavanje godišnjice velike Kumanovske bitke. Od značajne pobede srpske vojske nad turskim zavojevačem, prošle su 104. godine. Grupa biciklista ovog kluba je vozila… »

Edukativni čas za đake prvake

Jug press 02.11.2016
VRANJE U Sportskoj hali u Vranju održan je edukativni čas za đake prvake o bezbednosti u saobraćaju. Prisutnima se obratio pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović i poručio da Grad brine o deci i njihovoj bezbednosti. Pored svake škole su… »

Uskoro stanarske parkig karte u Vranju

Jug press 02.11.2016
VRANJE Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja razmišlja da sa najavljenim izmenom režima kretanja saobraćaja u 11 gradskih ulica, za parkiranje vozila uvede takozvane stanarske karte. One bi bile namenjene građanima koji žive u neposrednoj… »