Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Bivši ambasador Montgomeri: Vulinova izjava je sramotna

Kurir 02.11.2016
BEOGRAD - Bivši ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Vilijem Montgomeri izjavio je danas da je iznenađen time što je ministar Aleksandar Vulin doveo u vezu aktuelnog američkog ambasadora Kajla Skata sa bezbednosnom pretnjom po premijera… »

VBA: Premijera ćemo štititi punim kapacitetom

Kurir 02.11.2016
BEOGRAD - Očekujemo da će se utvrditi istina o "slučaju Jajinci", a Vojnobezbednosna agencija sarađuje s nadležnim tužilaštvom, kome dostavljamo sva raspoloživa saznanja, rekao je direktor VBA Petar Cvetković. "Naša agencija nastavlja da radi… »

Ovo se još nije dogodilo: Vučić nije došao na posao?! Otkazao sve sastanke!

Kurir 02.11.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj 11 i otkazao je sve sastanke, potvrdila je za Kurir savetnica za medije predsednika Vlade Srbije Suzana Vasiljević. Suzana Vasiljević, premijerova savetnica za medije… »

Novi incident u Gračanici: Napadači sa fantomkama brutalno pretukli starca (85)

Kurir 02.11.2016
GRAČANICA - Osamdeset petogodišnji starac pretučen je u svojoj kući u Gračanici a pretuklo ga je više maskiranih lica. Kako je navodi Radio Gračanica, više počinilaca sa fantomkama na glavama napalo sinoć nešto posle 20 časova i brutalno… »

Odložena sednica Odbora za bezbednost: Službe još procenjuju sigurnost premijera Vučića

Kurir 02.11.2016
Sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije, najavljena za sutra, odložena je zbog procene da je potrebno dati više vremena bezbednosnim službama za kompletnu informaciju o ugrožavanja bezbednosti premijera Srbije Aleksandra… »

Burno u skupštini: Prekinuta sednica, Radulović pretio Maji Gojković

Kurir 02.11.2016
BEOGRAD - Zbog okršaja Maje Gojković i lidera DJB Saše Radulovića, nakratko prekinuta sednica Skupštine Srbije. Sednica Skupštine Srbije večeras je kratko prekinuta pošto je predsednica parlamenta Maja Gojović to zatražila posle verbalnog sukoba… »

Usijanje na Balkanu: Rusija i NATO oči u oči na srpsko-crnogorskoj granici

Kurir 02.11.2016
Ruski piloti i NATO demineri i sutra i prekosutra biće na svega 400 kilometara udaljenosti - na vojnim vežbama koje se održavaju u Srbiji i Crnoj Gori. To je, naime, razdaljina između poligona Pasuljanske livade kod Jagodine, gde će biti najpre… »

Čeda siledžija: Pretio Veselinoviću, psovao ga i vređao!

Kurir 02.11.2016
Predsednik PZP prijavio policiji da mu je Jovanović preko telefona poručio: „Videćeš šta će ti se dogoditi ako još jednom pomeneš LDP“. Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović tvrdi da mu je predsednik LDP Čedomir Jovanović juče pretio… »

Obuka za policajce Srbije i Palestine: Stefanović se sastao sa ambasadorom Nabhanom

Kurir 02.11.2016
Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador Palestine Mohamed Nabhan razgovarali su danas o nastavku saradnje kroz organizovanje obuka za policijske službenike dveju zemalja. Stefanović i Nabhan istakli su da su… »

Unapređenje ekonomskih odnosa dve zemlje: Dačić danas u poseti Rusiji

Kurir 02.11.2016
Delegacija Srbije, predvođena ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem boraviće danas i sutra u Suzdalju, u Rusiji, gde će biti održano 15. zasedanje Međuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinsko-ekonomsku i naučno-tehničku saradnju. Dačić… »