Izvor: Nova energija arhiva vesti 02.11.2016

Počela treća BIZIT konferencija sa temom „Transformacija poslovanja“

Nova energija 02.11.2016
Danas je u beogradskom Klubu poslanika počele treća konferencija BIZIT, posvećena primeni informaciono-komunikacionih tehnologija u poslovanju. #BIZIT2016 u fokus postavlja aktuelnu temu Transformacije poslovanja. Digitalna transformacija ne obuhvata… »

Srpska pametna svetla instalirana na ulicama Las Vegasa i u Filadelfiji!

Nova energija 02.11.2016
Grad Las Vegas je zajedno sa srpskim startap-om EnGoPlanet uspešno instalirao i pustio u rad pametna ulična svetla koja se napajaju isključivo iz čistih i obnovljivih izvora enegije. EnGoPlanet pametna ulična svetla, proizvedena u Srbiji, napajaju se… »

Prvi Muzej računara u Srbiji biće otvoren u Startit Centru u Novom Sadu!

Nova energija 02.11.2016
Startit je na otvaranju Startit Centra u Novom Sadu objavio da će prvi Muzej računara u Srbiji biti otvoren upravo u ovom prostoru, a prvi donator biće Dejan Nikolić, jedan od osnivača Njuza i CEO startapa Content Insights, koji će muzeju donirati… »

Mesto za proslavljanje svih fandoma: BeoKon – Belgrade Comic Con od 4. do 6. novembra u Domu omladine

Nova energija 02.11.2016
Color Press Grupa u saradnji sa Sakurabanom i udruženjem “Lazar Komarčić” organizuje konvenciju „BeoKon – Belgrade Comic Con“ od 04. do 06. novembra 2016. u Domu omladine Beograda. BeoKon je mesto za proslavljanje svih fandoma – filmova… »

Uskoro ćemo kupovati putem Instagrama. Testiranje počinje 7. novembra!

Nova energija 02.11.2016
Zaustavite sve, kupoholičari i marketing menadžeri! Instagram će 7. novembra pokrenuti niz e-commerce funkcija koje će omogućiti brendovima prodaju direktno iz aplikacije. Instagram će 7. novembra početi sa testiranjem oko 20 maloprodajnih brendova… »

Delta Holding kupila hotel Holiday Inn i BelExpo u Beogradu!

Nova energija 02.11.2016
Kompanija Delta Real Estate novi je vlasnik hotela Holiday Inn i BelExpo centra u Beogradu, saopštila je kompanija Delta Holding. U saopštenju nije navedena vrednost transakcija tih kupovina. “Iako Hotel Holiday Inn ima dobre poslovne rezultate, naša… »