Izvor: Politika/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Vulin: Pojedini službenici ambasade SAD šalju pogrešne signale

Politika 02.11.2016
Ministar Aleksandar Vulin izjavio je danas da nijednog trenutka nije doveo u vezu vladu ili ambasadu SAD sa ugrožavanjem života premijera Aleksandra Vučića, ali da pojedini službenici ambasade te zemlje svojim ponašanjem šalju pogrešne signale o… »

Vučić: Bez informacija o oružju dok traje istraga

Politika 02.11.2016
Premijer je ovaj nalog dao svim nadležnim za njegovu bezbednost. – Lažna dojava o bombi u naselju Belvil, u kojem se nalazi i stan predsednika vlade. Premijer Aleksandar Vučić naložio je nadležnim državnim organima zaduženim za njegovu… »

Mihajlović: Ubijanje žena mora da prestane

Politika 02.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žrtve nasilja, i pozvala sve građane da se priključe. „To je… »

Pretučen starac u Gračanici na KiM

Politika 02.11.2016
GRAČANICA– Osamdeset petogodišnji starac pretučen je u svojoj kući u Gračanici a pretuklo ga je više maskiranih lica, javio je Radio Gračanica. Kako je navodi Radio Gračanica, više počinilaca sa fantomkama na glavama napalo sinoć nešto posle… »

Đorđević: Vojska i policija u 20 mirovnih operacija

Politika 02.11.2016
Za angažovanje 700 pripadnika VS treba obezbediti više od milijardu i po dinara, od čega je Ministarstvo odbrane već odredilo više od milijarde, dok će ostatak novca stići iz UN-a. Ministarstvo odbrane predvidelo je učešće oko 700 pripadnika… »

Demaskiranje srpsko-američkih odnosa

Politika 02.11.2016
Jesu li šale američkih marinaca u Noći veštica na račun srpske vlade, kritike ambasadora Skota zbog Savamale i oštar odgovor Nebojše Stefanovića najavile ozbiljnu krizu u odnosima Beograda i Vašingtona. Odnosi Srbije i SAD su u usponu. Te… »