Izvor: Pravda arhiva vesti 02.11.2016

Skot u šoku: Nemam reči na izjavu Vulina!

Pravda 02.11.2016
Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot kaže da ne zna kako da odgovori na izjavu ministra Aleksandra Vulina. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je istakao da su problemi u vezi sa eventualnim atentatom na premijera Aleksandra… »

Stigla braća: Tri "Iljušina" s ruskim vojnicima sleteli na aerodrom u Batajnici!

Pravda 02.11.2016
Tri vojno-transportna ruska aviona „Iljušin“ sa 212 pripadnika ruske vojske doletela su na batajnički aerodrom zbog učešća u vojnim vežbama „Slovensko bratstvo 2016“. Zajedno sa ruskom vojskom došlo je i 56 pripadnika Oružanih snaga… »

Vučić naredio: Bez iznošenja informacija o oružju dok traje istraga!

Pravda 02.11.2016
Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o događajima u… »

Završen hitan sastanak Hrvatske vlade zbog hapšenja pripadnika HVO

Pravda 02.11.2016
U Banskim dvorima završen je za danas hitno sazvan sastanak premijera Andreja Plenkovića sa saradnicima, a povodom hapšenja 10 bivših pripadnika HVO u Orašju, BiH, zbog ratnog zločina nad Srbima. Sastanku su prisustvovali glavni državni tužilac… »

Evakuisana zgrada "Er Srbije": Pronađen sumnjiv paket u garaži gde je i stan premijera?!

Pravda 02.11.2016
Nakon dojave o bombi danas oko 10 časova hitno je evakuisana zgrada kompanije "Er Srbija" u novobeogradskom naselju Belvil. Pojedini mediji javljaju da je reč o zgradui u kojoj stan ima i premijer Aleksandar Vučić, a neki navode da je reč o zgradi u… »

Dramatičan obrt pre izbora: Tramp će biti 45. predsednik SAD?!

Pravda 02.11.2016
Vest da je FBI otkrio još 650.000 elektronskih pisama Hilari Klinton unela je haos u kampanju pred same izbore. „To se zove oktobarsko iznenađenje – dramatičan obrt neposredno pre izbora“, pišu nemački mediji o američkoj kampanji, a prenosi… »

Sprdnja se nastavlja: „Terorista“ Sinđelić dobrovoljno u Specijalnom tužilaštvu

Pravda 02.11.2016
Jedan od organizatora grupe koju tužilaštvo sumnjiči za pripremanje navodnih terorističkih napada u Crnoj Gori, Beograđanin Aleksandar Sinđelić trenutno se nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu. Iako pojedini mediji navode da je Sinđelić uhapšen… »

Ne uzima slobodne dane: Vučić nije došao na posao, otkazao sve sastanke, niko ne zna zašto

Pravda 02.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici i otkazao je sve sastanke. Suzana Vasiljević, premijerova savetnica za medije, potvrdila je da se Vučić nije pojavio na poslu, ali nije znala da odgovori na pitanje koji… »

Pretučen starac (85) u Gračanici na KiM!

Pravda 02.11.2016
Osamdesetpetogodišnji starac pretučen je u svojoj kući u Gračanici a pretuklo ga je više maskiranih lica, javio je Radio Gračanica. Kako je navodi Radio Gračanica, više počinilaca sa fantomkama na glavama napalo sinoć nešto posle 20 časova i… »

Rusija u stanju pripravnosti, Šojgu: SAD i NATO jačaju snage na našim granicama! Odgovorićemo na to!

Pravda 02.11.2016
Amerika i NATO jačaju svoje ofanzivne potencijale na zapadnim granicama Rusije i Belorusije, dovodeći Moskvu u situaciju da odgovori istom merom, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu. "Te akcije podrivaju stratešku stabilnost i primoravaju… »