Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Skot u šoku: Nemam reči na izjavu Vulina!

Pravda 02.11.2016
Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot kaže da ne zna kako da odgovori na izjavu ministra Aleksandra Vulina. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je istakao da su problemi u vezi sa eventualnim atentatom na premijera Aleksandra… »

Vučić naredio: Bez iznošenja informacija o oružju dok traje istraga!

Pravda 02.11.2016
Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o događajima u… »

Ne uzima slobodne dane: Vučić nije došao na posao, otkazao sve sastanke, niko ne zna zašto

Pravda 02.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici i otkazao je sve sastanke. Suzana Vasiljević, premijerova savetnica za medije, potvrdila je da se Vučić nije pojavio na poslu, ali nije znala da odgovori na pitanje koji… »

Pretučen starac (85) u Gračanici na KiM!

Pravda 02.11.2016
Osamdesetpetogodišnji starac pretučen je u svojoj kući u Gračanici a pretuklo ga je više maskiranih lica, javio je Radio Gračanica. Kako je navodi Radio Gračanica, više počinilaca sa fantomkama na glavama napalo sinoć nešto posle 20 časova i… »

Šta je ovo: Vučić potpisan kao "premijer Kosova"!

Pravda 02.11.2016
Albanski televizijski kanal "Top njuz", izveštavajući o istrazi nakon pronalaska arsenala oružja u Jajincima napravio je neshvatljiv gaf: premijera Aleksandra Vučića je na ekranu potpisao kao "premijear Kosova". Takav potpis, naravno, nije prošao… »

Mihajlović: SAD su prijatelj i partner Srbije!

Pravda 02.11.2016
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija želi da nastavi odliče odnose sa SAD, kao i da su SAD naš prijatelj i partner, te dodala da ne želi po tom pitanju da komentariše polemiku ministra Ivice Dačića i… »

Vulin otkriva: Srbija treba da zna, pretnja vezana za oružje u Jajincima možda ima veze sa ambasadom SAD!

Pravda 02.11.2016
Ministar za rad Aleksandar Vulin doveo je u vezu bezbednosnu pretnju, vezano za otkriće oružja u blizini porodične kuće premijera Srbije, sa ambasadom SAD u Srbiji, ali je istakao da ne veruje da iza toga stoji američka država. Prema njegovim… »

Podrška sankcijama i labavije veze sa RS i Rusijom: Stižu nove ucene Brisela

Pravda 02.11.2016
Brisel se sprema da isporuči niz novih zahteva Beogradu u okviru poglavlja 31 koje se odnosi na spoljnu i bezbednosnu politiku, a od kojih je većina neprihvatljiva za Srbiju, saznaju "Novosti". U izveštaju o skriningu za ovu oblast, koji je pripremila… »

Lete iz službe: Čistka obaveštajaca zbog "slučaja Jajinci"

Pravda 02.11.2016
Posle pronalaženja oružja u blizini kuće Vučića slede rezovi u bezbednosnom sektoru. Propusti otvorili vrata za utvrđivanje pojednične odgovornosti. Državni vrh preispitaće rad svih bezbednosnih službi posle pronalaženja arsenala oružja u… »