Izvor: Press arhiva vesti 02.11.2016

Brat lava Sesila pronađen mrtav

Press 02.11.2016
Jerihon, brat ubijenog lava Sesila, pronađen je mrtav u Huange nacionalnom parku u Zimbabveu. foto: b92.net Jerihon je najverovatnije uginuo, budući da su čuvari parka od ranije primetili da izgleda slabo. Ipak, biće obavljena autopsija koja će… »

Filmski festival Slobodna zona od 10. do 15. novembra

Press 02.11.2016
Filmski festival Slobodna zona biće odražan od 10. do 15. novembra u devet bioskopa u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a tokom festivala biće prikazano 50 dokumentarnih i igranih ostvarenja iz celog sveta, najavili su danas organizatori. Foto:B92.net… »

Beogradska nedelja umetnosti: Dani boje u Beogradu

Press 02.11.2016
Pod sloganom "Dani boje", 6. Beogradska nedelja umetnosti biće održana od 7. do 13. novembra na nekoliko lokacija u srpskoj prestonici, najavili su organizatori. Foto:B92.net Studenti i mladi profesionalci iz oblasti kulture i umetnosti već šest… »

Bend Green Day proglašen za "globalnu MTV ikonu"

Press 02.11.2016
Kultni američki pank-rok sastav Green Day ovogodišnji je dobitnik prestižnog priznanja "MTV Global Icon", koje će im biti uručeno na predstojećoj "2016 MTV EMA" dodeli nagrada u Roterdamu, 6. novembra. Foto:B92.net Sa karijerom dužom od dve… »

Bredli i Irina planiraju svadbu?

Press 02.11.2016
Iako se trude da svoju ljubav drže dalje od očiju javnosti, strani mediji prenosi da Irina Šajk i Bredli Kuper ozbiljno razmišljaju da se venčaju! Pitamo se šta li će Ronaldo reći na to... foto: zena.blic.rs Jedan od najlepših holivudskih parova… »

Kakav modni gaf! Zbog ovih čizama je seksi pevačica neprepoznatljiva

Press 02.11.2016
Dženifer Lopez jasno i glasno podržava Hilari Klinton, pa je u njenu čast nedavno nastupila u Floridi. foto: zena.blic.rs Iako je Dženifer nesumnjivo kraljica stila, ali i seksipila, i njoj se povremeno potkrade neka greška. Ovog puta u pitanju je… »

"Gospođa ministarka" se vraća u Narodno pozorište

Press 02.11.2016
Nušićeva "Gospođa ministarka", u režiji Jagoša Markovića, sa Radmilom Živković u naslovnoj ulozi, posle godinu i po dana pauze, ponovo se od 7. novembra vraća na redovni repertoar Narodnog pozorišta u Beogradu, objavljeno je danas na sajtu… »

Nešto nas je na ovoj fotografiji baš iznenadilo: Da li vi to primećujete?

Press 02.11.2016
Kada se pre nekoliko dana sa sinom Nelsonom pojavila u Diznilendu u Kaliforniji, najpre smo primetili njen osmeh. I sjajno je što je kanadska pevačica posle velikih tragedija nastavila dalje, ali smo na njenim novim fotografijama primetili i nešto… »

Zoološki vrt u Atlanti: Panda Lun Lun okotila ženke

Press 02.11.2016
Zoološki vrt u Atlanti saopštio je da su oba mladunčeta koje je velika panda Lun Lun okotila pre dva meseca - ženke. foto: blic.rs U saopštenju je navedeno da je DNK analizom utvrđen pol čupavih blizanaca, koje je panda donela na svet 3. septembra… »

Nova godina za dva meseca - BG već sija i to košta

Press 02.11.2016
Iako je prvobitno planirano da se iz budžeta grada izdvoji 30 miliona dinara za novogodišnje ukrase, nadležni su rešili da "odreše kesu" i dodaju još 120. Foto:B92.net To nije jedini trošak, s obzirom na to da će sijalice trošiti tokom jedne… »