Izvor: Press arhiva vesti 02.11.2016

Brutalno iskren: Asad zapadnim novinarima otkrio razlog rata

Press 02.11.2016
Cilj razgovora je da se ubede novinari da su zapadne vlade pogrešile jer su podržale njegove protivnike. "Ja sam samo naslov u novinama, loš momak i predsednik koji ubija dobre momke", reči su kojim se sirijski predsednik Bašar al Asad obratio grupi… »

Tramp se oglasio: Srbima neće biti bolje ako...

Press 02.11.2016
Da li će biti ovako? Prema nezvaničnim informacijama, beogradski mediji prenose, da je Tramp u nedavnom intervjuu za strani magazin izjavio da je stanje na Balkanu zakuvano upravo zbog Klintonovih. "Srbima neće biti bolje ako Hilari pobedi, to i oni… »

Otkriće tajne službe: Miloševićeva smrt je bila...

Press 02.11.2016
Da li je ovo zaista istina? Prema nezvaničnim infomacijama, a poejdini beogradski mediji prenose, Slobodan Milošević navodno nije preminuo u Hagu, već je planom tajnih službi iz nekoliko zemalja je iscenirana njegova smrt u Sheveningenu da bi potom… »

Dobra strana krize EU: Povratak evropskih nacionalnih država

Press 02.11.2016
Sve dok se ne odbaci fantazija o jedinstvu kontinenta i ne prizna geopolitički pluralizam, Evropa neće moći da odgovori na najveće izazove koji je čekaju. Evropa trenutno prolazi kroz najgoru političku krizu od kraja Drugog svetskog rata. Širom… »

KKK podržao Trampa, on odbio podršku rasista

Press 02.11.2016
Trumpov se štab ogradio do članka poručivši kako Tramp i njegova kampanja odbacuju mržnju u bilo kom obliku. Ku Kluks Klan (KKK), zloglasna američka organizacija koja se bori za prevlast belih protestanata, službeno je dala podršku republikanskom… »

Reči oca vasilija: Jelenu Marjanović treba predložiti za...

Press 02.11.2016
Njegove reči će svakom mnogo značiti... Prema nezvaničnim informacijama, a kako beogradski mediji prenose, jedan domaći sajt je objavio razgovor sa ocem Vasilijem, u kojem se pričalo i između ostalog o nemilim događajima u poslednje vreme… »

U ovoj zemlji im je lakše da mere novčanice nego da ih broje

Press 02.11.2016
Najvrednija novčanica 100 bolivara vredi manje od pet centi. Vlada je u tajnosti zatražila štampanje velikih novčanica od čak 20.000 bolivara. Mesar u Karakasu se pošto izmeri narudžbinu mušteriji na istu vagu stavlja svežnjeve novca. Valuta u… »

Ako Tramp ne pobedi: Ovo je 10 najbogatijih američkih predsednika u istoriji

Press 02.11.2016
Američki predsednici su u proseku "teški" 62 miliona dolara, što je samo neznatan deo imovine lidera koji se nalazi na prvom mestu ove rang liste. Nema sumnje da je pozicija predsednika SAD jedna od najzahtevnijih na svetu. Ipak, biti lider vodeće… »

Misterija švedskog Šindlera: I posle 70 godina ne zna se kako je završio

Press 02.11.2016
Familija Valenberga je prošle godine zatražila da se on proglasi mrtvim kako bi se trauma dovela kraju. To je bilo potrebno i zbog rešavanja njegove zaostavštine. Raul Valenberg, švedski diplomata koji je u Mađarskoj spasio hiljade Jevreja tokom… »

Život na ivici: Pogledajte hobi navodne Putinove ćerke

Press 02.11.2016
Tihonova koristi prezime bake sa majčine strane, a prošle godine novinari su pisali da je njeno pravo prezime Putin. Kad reč o životu na ivici opasnosti, bacanje kćeri Vladimira Putina nekoliko metara u vazduh može se njime smatrati. Upravo to je… »