Izvor: Press arhiva vesti 02.11.2016

Dobar razlog: Evo zašto novčić od jedne funte nije više okrugao

Press 02.11.2016
Procenjuje se da je trenutno jedan od 40 novčiča od jedne funte falsifikat. Nova neobična kovanica , koja će umesto okruglog oblika imati 12 strana, počeće da kruži Velikom Britanijom u martu postepeno zamjenjujući stare kovanice. Stara funta će… »

​Senzacionalno otkriće: Kineske Ratnike od terakote su napravili drevni Grci?

Press 02.11.2016
Nove analize i DNK dokazi pokazali su da 8.000 skulptura vojnika, u nekropolisu cara Ćin Ši Huanga, duguje svoje postojanje starim Grcima. Nekropola prvog kineskog cara i ujedinitelja Kine Ćin Ši Huanga, u kojoj se nalaze ratnici od terakote… »

"Previše sam se žrtvovala": Bahata pevačica od bivšeg traži da joj kupi stan

Press 02.11.2016
Maraja Keri ne odustaje u nameri da ugrabi sve što bi mogla... foto: superzena.b92.net Naime, cela priča oko raskida se još uvek nije slegla, a Maraja je navalila na bogatsvo svog bivšeg verenika Džejmsa Pakera. Naime, pevačica traži da joj… »

Ove žene kao da su večno mlade: U ovome je tajna njihovog izgleda

Press 02.11.2016
Naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji došli su do nekih veoma interesantnih podataka. foto: superzena.b92.net Naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji analizirali su 6.000 uzoraka DNK žena i muškaraca između 30 i 90 godina koji su pripadnici nekoliko… »

Pet stvari koje može učiniti svaki muškarac kako bi postao bolji partner

Press 02.11.2016
Kada je seks u pitanju, nisu samo žene te koje pate i žele određene stvari koje mukarci ne ispunjavaju. Zapravo, i muški pol ima određene neispunjene želje koje im mnoge žene uskraćuju. Foto:zenskikutak.rs U nastavku članka pročitajte o čemu se… »

Brzo i lako, a tako neodoljivo: Čokoladni čizkejk

Press 02.11.2016
Spojili smo dva obožavana kolača u jedan i dokazali da ne morate satima pripremati poslasticu da biste dobili savršenstvo. Ne znamo za šta ste namenili nedeljno popodne, ali morate priznati da je ova ideja sjajna! Foto:prva.rs Čokoladni čizkejk… »

Suviše prisnosti stvara nezdravu atmosferu u vezi!

Press 02.11.2016
„Muškarac i žena treba da budu dovoljno udaljeni, da ne bi bili udavljeni“ kaže jedna mudrost. Ona ne govori o vezama na daljinu, mada se može primeniti, već o neophodnom slobodnom prostoru za disanje. Bliskost je dragocena, ali suviše prisnosti… »

Muškarci iskreno: Evo zašto postajemo preljubnici!

Press 02.11.2016
Kako su se osećali i zašto su to učinili. Pitali smo prosečne muškarce koje je pratio loš glas preljubnika... Foto;zenskikutak.rs Nažalost, mnoge od nas su partneri varali, varaju ili će varati. Svi ćemo se složiti da je to jedno od najgorih… »

Kakva je budućnost mladalačkih ljubavi

Press 02.11.2016
Da li srednjoškolske romanse mogu da uspeju i na koji način nas oblikuju u daljem životu. Kada se „klinci“ vole, često i ne razmišljaju koliko to utiče na izgradnju njihovih identiteta. Foto:zenskikutak.rs Govorio joj je da ga grize savest što… »

Psiholozi otkrili: Ovo su najštetniji crtani filmovi za decu

Press 02.11.2016
Ruski psiholozi sproveli su istraživanje nakon kojeg su saopštili imena crtanih filmova koji najštetnije deluju na um deteta. Foto:B92.net Na prvom mestu najštetniji crtani za decu je Maša i medved. U objašnjenju se navodi da se glavna junakinja… »