Izvor: Press/Zabava arhiva vesti 02.11.2016

Amerikanac dobio premiju na lutriji dva puta za godinu dana

Press 02.11.2016
Jedan Amerikanac je dvaput za godinu dana dobio premiju na lutriji čime je došao do skoro dva miliona dolara. foto: b92.net Četrdesetšestogodišnji Antoni Fusaro iz Plimuta u američkoj državi Minesoti prošle nedelje je osvojio je džekpot "Gofer… »

Val Kilmer: Majkl Daglas nije dobro obavešten; nemam rak

Press 02.11.2016
Nakon što je američki glumac Majkl Daglas izjavio da se njegov kolega i prijatelj Val Kilmer bori s rakom, slavni glumac odlučio je da demantuje te glasine, pa je na svom Fejsbuk profilu napisao Daglas nije dobro obavešten. foto: b92.net "Volim Majkla… »

Na korak do rešenja misterije nestanka Amelije Erhart

Press 02.11.2016
Naučnici veruju da su na korak do rešavanja misterije nestanka Amelije Erhart. foto: b92.net Delovi skeleta pronađeni davne 1940. na jednom pacifičkom ostrvu, možda su pripadali slavnoj avjatičarki koja je nestala 1937. Stručnjaci tog vremena… »

Ovaj znak je najmisteriozniji u horoskopu: Njima je najteže prići i upoznati ih

Press 02.11.2016
Najozbiljniji znak... Foto:B92.net JARAC Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom. On je zemljani znak preopterećen sigurnošću. Jarac je… »

Mel Gibson traži pomilovanje

Press 02.11.2016
Jednog od nekadašnjih miljenika Holivuda, Oskarovca Mela Gibsona, kolege iz filmskog sveta već deset godina preziru i odbacuju zbog njegovih antisemitskih izjava, a on danas smatra da je došlo vreme da mu oproste. foto: blic.rs Sve je počelo 2006… »

Da li pol bebe može da se isplanira?

Press 02.11.2016
Neke od tehnika kojima se roditelji služe uključuju određeni stil ishrane, tempiranje začeća prema kineskom kalendaru, ali i određene seks-poze. Foto:B92.net Iako će većina reći kako im je najvažnije da se dete rodi živo i zdravo, ljudski je… »

Da li zante koliko košta najskuplja vodka na svetu?

Press 02.11.2016
"Billionaire" vodka,je brend firme "Leon Verres Luxury" Grupe, koja je poznata širom sveta po proizvodnji prestižnih ultra luksuznzih proizvoda.Oni su pre par meseci lansirali svoj najnoviji luksuzni proizvod vodku "Le Billionaire"... Ujedno… »

Ruska oružja kakvim ih niste zamišljali: Dovoljno je naduvati ih

Press 02.11.2016
Ova oružja su napravljena od tkanine a ne gume i mogu da izdrže bušenje, a u procesu proizvodnje se koriste i šivaće mašine. Jedna kompanija se setila da iskoristi istu tehnologiju koja se koristi za pravljenje plastičnih zamkova za decu i da… »

Kako je njegoš pričao: Njegove poslednje reči su nas upozorile...

Press 02.11.2016
Da li su ovo njegove poslednje? Kako se nezvanično priča, ovo su njegovi poslednji zapisi u sklopu velikog dela Gorski Vijenac. U slavu Njegoša i njegovog velikog dela danas vas podsećamo na bisere koje je iznedrio ovaj veliki um… »

"Ovo je pravi grob Isusa" : Neobično japansko predanje o životu Hrista

Press 02.11.2016
Neobična verzija Hristovog života, prema kojoj je on sahranjen u Japanu, bila je nepoznata sve do 20. veka kada je otriven misteriozni rukopis. Većina hrišćana veruje da je Isus Hrist rođen na Bliskom istoku, gde je i razapet. Ipak, postoji mala… »