Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Većina poslanika podržava učešće u mirovnim operacijama

Studio B 02.11.2016
Većina poslanika u Skupštini Srbije najavila je danas da će podržati učešće snaga odbrane Srbije u multinacionalnim operacijama i da se time doprinosi očuvanju svetskog mira i stabilnosti. Poslanica Srpske napredne stranke i predsednica Odbora za… »

Vulin: Pojedini službenici ambasade SAD šalju pogrešne signale

Studio B 02.11.2016
Ministar Aleksandar Vulin izjavio je danas da nijednog trenutka nije doveo u vezu vladu ili ambasadu SAD sa ugrožavanjem života premijera Aleksandra Vučića, ali da pojedini službenici ambasade te zemlje svojim ponašanjem šalju pogrešne signale o… »

Dobri politički i ekonomski odnosi Srbije i Austrije

Studio B 02.11.2016
Ministarka u Vladi Srbije zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je sa ambasadorom Austrije u Srbiji Johanesom Ajgnerom, o procesu evropskih integracija i bilateralnoj saradnji Srbije i Austrije. Joksimović je zahvalila na… »

Vučić nije došao na posao, otkazao sve sastanke

Studio B 02.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici i otkazao je sve sastanke, javljaju mediji. Premijerova savetnica za medije Suzana Vasiljević je potvrdila da se Vučić nije pojavio na poslu, ali nije znala da odgovori na… »