Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 02.11.2016

Ubica se vratio na mesto zločina? Ko je uradio ovo na nasipu gde je ubijena Jelena?

Telegraf 02.11.2016
Na samo 15 metara od Jelenine spomen-ploče neko je ašovom iskopao rupu iz koje je, kako se pretpostavlja, uzet neki predmet koji je sve vreme bio tu sakriven. Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je pre tačno sedam meseci a i dalje… »

Tukao me je čekićem po glavi, davio i šamarao: Ispovest žene invalida koju je muž zlostavljao godinama

Telegraf 02.11.2016
Ona tvrdi da je muž godinama sakrivao modrice da niko ne posumnja šta se dešava. Pred drugima je bio ljubazan i pažljiv, kako niko ništa ne bi posumnjao. Draganu D. (35) iz Bora koja je u invalidskim kolicima od svoje devete godine muž Nenad (35)… »

Nova bombaška pretnja premijeru? Zgrada koja je evakuisana nalazi se odmah pored Vučićevog stana! (video)

Telegraf 02.11.2016
Premijer danas nije došao u svoj kabinet i otkazao je sve sastanke. Hitna evakuacija zgrade “Air serbia” u naselju Belvil do koje je došlo nešto pre 10 sati uznemirila je zaposlene koji su u rekordnom roku napustili zgradu. Saznajemo da se odmah… »

Pronađen sumnjiv paket u podzemnoj garaži ispod automobila u Vučićevoj zgradi? (video)

Telegraf 02.11.2016
Policijske patrole udaljavaju novinare od zgrade i zatvaraju lokale u okolini. Zgrada kompanije “Air Serbia” u naselju Belvil danas je evakuisana posle dojave o postavljenoj bombi, ali se kasnije ispostavilo da je dojava bila lažna. Nova bombaška… »

Novi detalji iz Belvila: Ovo je "pežo" ispod kojeg se sumnjalo da je eksplozivni paket (foto)

Telegraf 02.11.2016
Tokom pretraživanja garaže, nađeno je oružje u garaži i eksplozivne naprave. Danas je oko 10 časova nakon dojave o bombi, došlo do hitne evakuacije zgrade kompanije “Air Serbia” u novobeogradskom naselju Belvil, a upravo je odvezeno vozilo… »

Stravični detalji o žrtvi policajca nasilnika iz aleksinca: Šest dana je držao u zatočeništvu i neprestano silovao

Telegraf 02.11.2016
- Mučio je nesrećnu ženu dok nije bila potpuno iscrpljena. Na slobodu je pustio tek 31. oktobra kada je shvatio da je preterao. Ona je bukvalno odbauljala iz tog stana i došla svojoj kući, a odatle, na molbu zabrinute rodbine, otišla je kod lekara… »

Ponovo incident U gračanici: Maskirani napadači upali u kuću i mučki pretukli starca!

Telegraf 02.11.2016
Njegovu unuku koja živi u istoj kući, vezali su ruke kako ne bi mogla da pozove pomoć. Više osoba s “ fantomkama” na glavi napalo je u utorak veče i brutalno pretuklo Vojislava Popovića (85) iz Gračanice, nanevši mu tako teške telesne… »

Horor: Pretučena majka mladića koji je ubio navijača Zvezde u Valjevu!

Telegraf 02.11.2016
I. M. (24) iz Valjeva uhapšen je pod sumnjom da je pretukao Natašu J., majku Sretena Nikolića (22), koji je u kafiću "Zipa" ubio Damnjana Dragojlovića. Valjevska policija uhapsila je I. M. (24) iz Valjeva zbog sumnje da pretukao majku mladića, koji… »

Istraga napreduje: Oružje u garaži na Novom Beogradu povezano sa oružjem u Jajincima

Telegraf 02.11.2016
U okviru istrage o pronađenom arsenalu u subotu, pripadnici MUP-a su u novobeogradskoj garaži u automobilu pronašli 400 grama trotila. Policija je u utorak uveče u jednoj garaži na Novom Beogradu pronašla još jedan arsenal oružja, koji se dovodi u… »