Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.11.2016

Novak u osmini finala mastersa u Parizu

Večernje novosti 02.11.2016
Najbolji teniser sveta je u prvom meču na turniru u prestonici Francuske savladao Žila Milera sa 6:3, 6:4. Naredni rival Bugarin Grigor Dimitrov. LjUBAV, mir, poneka psovka i - pobeda! Dok traži unutrašnji balans sa guruom u stručnom štabu, Novak… »

Varnice ne vode u sukob sa Amerikom

Večernje novosti 02.11.2016
Posle oštrih reči između ministara i diplomate SAD. Vulin: Nisam povezao SAD sa ugrožavanjem Vučića. Skot: Previše izjava, imamo zajednički cilj. SRBIJA i SAD su dve prijateljske zemlje, i nisam tražio polemiku sa američkim ambasadorom u Srbiji… »

"Iljušini" doneli silu

Večernje novosti 02.11.2016
Ruski i beloruski vojnici stigli u Srbiju, na vežbu "Slovensko bratstvo". U tri aviona stigla oklopna vozila, dronovi, terenski motocikli. SPECIJALCI oružanih snaga Ruske Federacije, njih 212, i 56 beloruskih oficira i vojnika sleteli su u sredu na… »

Vučić naložio: Bez informacija o oružju dok traje istraga

Večernje novosti 02.11.2016
Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o događajima u… »

Lažna bomba blizu stana(foto)

Večernje novosti 02.11.2016
Zgrada "Er Srbije", u naselju Belvil, gde živi prvi čovek vlade, u sredu hitno evakuisana. ZBOG anonimne dojave o bombi, u sredu ujutru, nešto pre 10 časova, hitno je evakuisana zgrada u novobeogradskom naselju Belvil, u kojoj su prostorije "Er… »

Ameri za Trampa, berze za Hilari

Večernje novosti 02.11.2016
Kako se bliži dan izbora u Sjedinjenim državama, atmosfera sve zapaljivija. Većina od 46 odsto birača poklanja poverenje republikancu. TAČNO sedam dana uoči glasanja za novog predsednika SAD većina Amerikanaca poklanja poverenje kandidatu… »

Perišiću tajno sude zbog nacionalne bezbednosti

Večernje novosti 02.11.2016
Proces pred Višim sudom u Beogradu protiv trojice optuženih za špijunažu. Vojska produžila zakonski rok za tajnost dokumenata. SUĐENjE nekadašnjem načelniku Generalštaba Vojske Jugoslavije Momčilu Perišiću, Miodragu Sekuliću i Vladanu… »

Kanal ka Solunu nije sada tema

Večernje novosti 02.11.2016
Zorana Mihajlović: U Vladi nije bilo reči o projektu izgradnje plovnog kanala Dunav-Morava-Vardar. MINISTARKA građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u sredu da u Vladi Srbije nije bilo reči o projektu izgradnje… »

Srbija kandidat za domaćinstvo Mundobasketa 2023. godine

Večernje novosti 02.11.2016
FIBA objavila listu 11 potencijalnih domaćina Svetskog prvenstva za košarkaše. Postoji mogućnost da više zemalja bude organizator Mundobasketa. KOŠARKAŠKI savez Srbije, kao što je ranije najavio, podneo je kandidaturu za organizaciju Svetskog… »

Sinđelić odlučio da se sam preda

Večernje novosti 02.11.2016
Jedan od osumnjičenih za pokušaj terorizma na dan crnogorskih izbora završio u Spužu. Saslušanje trajalo više od tri sata, pritvor do 30 dana. BEOGRAĐANIN Aleksandar Sinđelić, osumnjičen da je zajedno sa Bratislavom Dikićem organizovao grupu… »