Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.11.2016

Srpski studenti zarađuju u Americi

Večernje novosti 02.11.2016
Program "Work & Travel" Sve popularniji među akademcima. Neki se vraćaju sa puno novca, neki sa suvenirima sa putovanja, a svi sa neprocenjivim iskustvom. ŽIVOTNA avantura u Americi u studentskim danima nekada je bila gotovo nemoguća, međutim… »

Polemike Nedeljko Terzić: Budućnost knjige danas

Večernje novosti 02.11.2016
Više se nema gde, nema knjižara, nema ni pravih uličnih prodavaca knjige, a na pomolu je i ukidanje nekih biblioteka. Njeno veličanstvo knjiga počela je da boluje od neizlečive bolesti - odumiranja, laganog i sigurnog. Evo već je jesen i mesec… »

Tahograf je zakon za vozača

Večernje novosti 02.11.2016
Grad i Komitet za bezbednost saobraćaja imaju različite stavove o načinu kontrole javnog prevoza. Vesić: Dovoljna je i "busplus" legitimacija. Božović: Memorijska kartica nema zamenu. DOK u gradskoj upravi smatraju da su "busplus" identifikacione… »

Oprez: Lažni aktivisti Crvenog krsta haraju Pomoravljem

Večernje novosti 02.11.2016
Sekretar ovdašnjeg Crvenog krsta Miodrag Simić upozorava sugrađane da su se pojavili prevaranti koji posećuju penzionere, lažno se predstavljaju kao članovi i varaju ih. ĆUPRIJA - Sekretar ovdašnjeg Crvenog krsta Miodrag Simić upozorava… »

Novosti i BDP vas vode u pozorište..

Večernje novosti 02.11.2016
Poznati dobitnici... Predstave za koje delimo ulaznice su: Beogradsko Dramsko Pozorište 1) 7. novembar u 20:30h Rosmersholm 2) 9. novembar u 20h Palilulski roman 3) 12. novembar u 20h Delirijum tremens Karte se preuzimaju već od danas od 14:30 sati a… »

Kreacije Marine Radović u službi humanosti

Večernje novosti 02.11.2016
Royal fashion Night je na jedan suptilan način uspeo da velikim i nesebičnim okupom bude veći od teške teme koju je pokrivao- problem i patnje izazvane nasiljem u porodici. Voleti. Nesebično davati sebe kroz sve što umemo, kroz sve sto možemo. A da… »

Otac malog Aleksandra, koji je umro posle preloma ruke: Lekar ga je pogledao u hodniku i poslao kući

Večernje novosti 02.11.2016
Dejan Adamović, čiji je sin preminuo novembra prošle godine čeka da ih iz Prvog osnovnog tužilaštva pozovu na saslušanje i da ih informišu dokle se stiglo u istrazi oko smrti. ALEKSANDRU je nakon stavljanja gipsa na ruku oteklo rame i vrhovi… »

Potvrđen vrhunski kvalitet Zdravo! mleka

Večernje novosti 02.11.2016
Obilaskom Mlekare Subotica predstavnici medija uverili su se u najviše standarde kvaliteta prerade mleka. SUBOTICA – Kako bi najbolje dočarala na koji način Zdravo! mleko sa vojvođanskih pašnjaka stiže do naših trpeza, kompanija Imlek je za… »

Savet plus Kako da mala spavaća soba izgleda prostranije

Večernje novosti 02.11.2016
Krevet, stočić i ormar obično su sve što stane u spavaću sobu i gotovo da ne ostaje prostora za dekorisanje i lični pečat. U spavaćoj sobi provodimo najmanje budnog vremena, pa mnogi zakidaju na kvadratima upravo ovde. Krevet, stočić i ormar… »

Tesla i Pupin u Istorijskom muzeju Srbije

Večernje novosti 02.11.2016
U Istorijskom muzeju Srbije je otvorena izložba Dečja radionica "Tesla i Pupin na istom putu", kao dopuna izuzetno uspešne izložbe o velikom naučniku iz Idvora. U Istorijskom muzeju Srbije sinoć je otvorena izložba Dečja radionica "Tesla i Pupin… »