Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 02.11.2016

Kordić: Vreme je za novu pobedničku seriju

Večernje novosti 02.11.2016
Radnik nam je dužnik iz prošle sezone, pošto su nas pobedili i kod nas i kod njih. Želimo da im se "osvetimo" za poraze iz prošlog prvenstva - kaže golman Vojvodine. Golman Vojvodine Marko Kordić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa od… »

FIFA strogo kažnjava: Norvežanin suspendovan 11 meseci zbog vređanja sudije

Večernje novosti 02.11.2016
Uprkos izvinjenju FIFA je mladom Selnesu izrekla kaznu zabrane igranja fudbala i novčanu uplatu od 5.000 franaka jer je posle utakmice sa Azerbejdžanom uvredio arbitra. Vređanje sudije skupo plaća mladi reprezentativac Norveške Ole Kristijan Selnes… »

Tragedija kod Banjaluke: Pobio porodicu zbog straha od budućnosti

Večernje novosti 02.11.2016
Detalji iz oproštajnog pisma koje je pre zločina ostavio Radojica Golemović. Imao dilemu da li samo sebi da presudi. Nož zaboden u telo supruge. RADOJICA Golemović (60), koji je u porodičnoj kući u Dragočaju kod Banjaluke nasmrt izbo sina jedinca… »

Tamara Eklston nema dadilju, sama menja pelene

Večernje novosti 02.11.2016
Ćerka osnivača Formule 1 Bernija Eklstona ističe da je bogatstvo nije uopšte promenilo i da je normalna osoba. ĆERKA osnivača Formule 1 Bernija Eklstona, Tamara, ističe da je bogatstvo nije uopšte promenilo i da je normalna osoba. Otkako je pre… »

Trgovci besni: "Ulični svirači" im rasteruju mušterije

Večernje novosti 02.11.2016
Vlasnici i zakupci poslovnog prostora u Ulici Miloša Velikog, u strogom centru grada, već nekoliko meseci se suočavaju sa bukom koju stvaraju takozvani ulični svirači. KRALjEVO - Vlasnici i zakupci poslovnog prostora u Ulici Miloša Velikog, u… »

Malta ukinula ruskim brodovima dozvolu za snabdevanje gorivom

Večernje novosti 02.11.2016
Malta je samostalno odlučila da ukine dozvolu ruskim ratnim brodovima da se snabdevaju gorivom u toj zemlji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Malte Džordž Vela. Malta je samostalno odlučila da ukine dozvolu ruskim ratnim brodovima da se… »

Savo Štrbac: Etničko čišćenje mrtvih

Večernje novosti 02.11.2016
Na kninskim grobovima osvanulo obaveštenje da se mesto smatra napuštenim. Zar nije svojevrsni cinizam Srbima, svejedno živim ili mrtvima, slati ovakvu obavest upravo iz firme čije se sedište nalazi na "Trgu Oluje" U NEDELjU, 30. oktobra, po… »

Krajinskim žrtvama genocida od pomagača "Oluje" 1,4 miliona dolara!

Večernje novosti 02.11.2016
U SAD se grupa građana "Krajinske žrtve genocida" nagodila sa pravnim naslednikom američke firme MPRI. Bez novca da nastave spor koji bi trajao bar još deceniju. PRAVNI naslednik američke kompanije MPRI, koja je saučestvovala u progonu Srba iz… »

Mladenović i Garsija predvode Francusku u finalu FED kupa

Večernje novosti 02.11.2016
Ameli Morezmo pozvala iste teniserke kao za meč protiv Holandije u polufinalu - Garsija, Mladenović, Korne i Parmentije. Francuske teniserke Kristina Mladenović i Karolin Garsija igraće u predstojećem finalu FED kupa protiv Češke, saopštila je… »

Džikić: Možda nekima smetaju gluposti koje pravimo, ali što se pre naviknu na to, manje će da im smetaju

Večernje novosti 01.11.2016
Izgleda da mi ne možemo... Da nam nedostaje ovo na jednu loptu... Pravo da vam kažem, to je dosta zamorna stvar, i fizički i psihički – rekao je trener Partizana. Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao da je zadovoljan pobedom i time kako su se… »