Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 02.11.2016

Penzionerima osam milijardi dinara za jednokratnu pomoć

Večernje novosti 02.11.2016
Za isplatu jednokratne pomoći penzionerima, koju je odobrio Međunarodni monetarni fond, biće potrošeno oko osam milijardi dinara iz budžeta, najavio je ministar Aleksandar Vulin. Za isplatu jednokratne pomoći penzionerima, koju je odobrio… »

Potvrđen vrhunski kvalitet Zdravo! mleka

Večernje novosti 02.11.2016
Obilaskom Mlekare Subotica predstavnici medija uverili su se u najviše standarde kvaliteta prerade mleka. SUBOTICA – Kako bi najbolje dočarala na koji način Zdravo! mleko sa vojvođanskih pašnjaka stiže do naših trpeza, kompanija Imlek je za… »

Aerodrom „Nikola Tesla” u oktobru uslužio rekordnih 438.980 putnika

Večernje novosti 01.11.2016
Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" danas je saopštio da je u oktobru uslužio 438.980 putnika, što je mesečni rekord i za devet odsto više nego u istom mesecu prošle godine. Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" danas je saopštio da je u oktobru… »

Da žene lakše dođu do posla

Večernje novosti 01.11.2016
Privrednici Srbije, Makedonije i Bugarske. Pomoć biznisu u vlasništvu dama. VIŠE od 120 preduzetnika iz Srbije, Makedonije i Bugarske okupilo se u utorak u hotelu "Pašina česma", na istoimenom leskovačkom izletištu, s ciljem da uspostavljanjem… »

Novosti istražuju Svi plaćamo dugove gubitaša

Večernje novosti 01.11.2016
Šta kriju finansijski bilansi najvećih javnih preduzeća u našoj zemlji. "Azotara" investirala 20 miliona evra u novi pogon, a svaku godinu završava u minusu. INVESTICIJA od 20 miliona evra u "Azotari", za koju je premijer Srbije rekao da je nije… »

Nemci bi da ulažu

Večernje novosti 01.11.2016
Imamo više nego ikada upita nemačkih privrednika zainteresovanih za investiranje u Srbiju, istakao je u utorak Martin Knap, član UO Nemačko-srpske privredne komore. IMAMO više nego ikada upita nemačkih privrednika zainteresovanih za investiranje u… »