Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Varnice ne vode u sukob sa Amerikom

Večernje novosti 02.11.2016
Posle oštrih reči između ministara i diplomate SAD. Vulin: Nisam povezao SAD sa ugrožavanjem Vučića. Skot: Previše izjava, imamo zajednički cilj. SRBIJA i SAD su dve prijateljske zemlje, i nisam tražio polemiku sa američkim ambasadorom u Srbiji… »

Vučić naložio: Bez informacija o oružju dok traje istraga

Večernje novosti 02.11.2016
Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o događajima u… »

Kanal ka Solunu nije sada tema

Večernje novosti 02.11.2016
Zorana Mihajlović: U Vladi nije bilo reči o projektu izgradnje plovnog kanala Dunav-Morava-Vardar. MINISTARKA građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u sredu da u Vladi Srbije nije bilo reči o projektu izgradnje… »

Vučić nije došao na posao, otkazao sve sastanke

Večernje novosti 02.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici. BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici i otkazao je sve sastanke . Savetnica premijera za medije Suzana Vasiljević… »

Novi incident u Gračanici: Maskirani napadači pretukli starca, vezali mu unuku da ne pozove pomoć!

Večernje novosti 02.11.2016
Nekoliko nepoznatih osoba s "fantomkama" na glavi napalo je u utorak veče i brutalno pretuklo Vojislava Popovića (85). nanete mu teške telesne povrede. NEKOLIKO nepoznatih osoba s "fantomkama" na glavi napalo je u utorak veče i brutalno pretuklo… »

Direktor VBA za "Novosti": Punim kapacitetom štitićemo premijera

Večernje novosti 02.11.2016
Očekujemo da će se utvrditi istina o "slučaju Jajinci". Vojnobezbednosna agencija sarađuje s nadležnim tužilaštvom, kome dostavljamo sva raspoloživa saznanja, kaže direktor VBA. OČEKUJEMO da će se utvrditi istina o "slučaju Jajinci"… »

EU niže uslove

Večernje novosti 01.11.2016
Brisel sprema zahteve Srbiji kroz pregovaračko poglavlje 31. Podrška sankcijama i labavije veze sa RS i Rusijom. BRISEL se sprema da isporuči niz novih zahteva Beogradu u okviru poglavlja 31 koje se odnosi na spoljnu i bezbednosnu politiku, a od kojih… »

Čeda nije saslušan

Večernje novosti 02.11.2016
Lider LDP Čedomir Jovanović nije u sredu dobio poziv za davanje izjave u policiji, povodom prijave koju je protiv njega zbog pretnji podneo predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović. LIDER LDP Čedomir Jovanović nije u sredu dobio poziv za… »

Špijunka: Pakleni ispit

Večernje novosti 02.11.2016
Nakon što se okušao kao novinar, voditelj i kao narodni poslanik, funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović odškrinuo je vrata i za novu karijeru. NAKON što se okušao kao novinar, voditelj i kao narodni poslanik, funkcioner Srpske… »

Most i dalje razdvaja

Večernje novosti 02.11.2016
Za manje od tri meseca planirano otvaranje prelaza preko Ibra u Kosovskoj Mitrovici, a radovi se otegli. GLAVNI most na Ibru, koji povezuje južni i severni deo Kosovske Mitrovice, prema dogovoru Beograda i Prištine, trebalo bi da bude otvoren za… »