Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 02.11.2016

Bez plata pet meseci

Večernje novosti 02.11.2016
Protest zaposlenih u radio-televiziji Kragujevac zbog kašnjenja zarada. Traže da se preispitaju obaveze vlasnika i privatizacija. ZAPOSLENI u Radio-televiziji Kragujevac, koju je u privatizaciji kupio kruševački biznismen Radoica Milosavljević… »

Kragujevac: Teško povređen traktorista

Večernje novosti 02.11.2016
Vozač traktora zadobio je teške telesne povrede kada je putničko vozilo odpozadi udarilo u traktor sa plugovima na magistralnom putu Kragujevac - Čačak. KNIĆ - Vozač traktora zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći, koja se posle… »

"Beohemija" ide na doboš

Večernje novosti 02.11.2016
Sudbina zrenjaninskih hemičara u rukama AIK banke. Bankari vlasnici i placa na kojem je fabrika. ZRENjANIN - Sudbina "Beohemije-Inhem" iz Zrenjanina, najvećeg domaćeg proizvođača deterdženata i kućne hemije, u rukama je AIK banke, saznaju… »

Tri predloga za "Zastavu inpro"

Večernje novosti 02.11.2016
Radnici sa invaliditetom koji štrajkuju glađu u prostorijama "Zastave inpro" zainteresovani su za odlazak u invalidsku penziju, ali kažu da bi problem bio rešen i boljim socijalnim programom. KRAGUJEVAC - Radnici sa invaliditetom koji štrajkuju… »

Trgovci besni: "Ulični svirači" im rasteruju mušterije

Večernje novosti 02.11.2016
Vlasnici i zakupci poslovnog prostora u Ulici Miloša Velikog, u strogom centru grada, već nekoliko meseci se suočavaju sa bukom koju stvaraju takozvani ulični svirači. KRALjEVO - Vlasnici i zakupci poslovnog prostora u Ulici Miloša Velikog, u… »

Nestao Zoran Dimitrijević (41) iz Niša

Večernje novosti 02.11.2016
Nestali Zoran Dimitrijević (41), električar bez zaposlenja poslednji put je viđen 24. oktobra u stanu roditelja svoje nevenčane supruge Biljane Đurđanović (42) na Bulevaru Nemanjića. NIŠ – Nestali Zoran Dimitrijević (41), električar bez… »

Vrbas: Isključeni sa vodovoda, a redovno plaćaju račune

Večernje novosti 02.11.2016
U porodičnoj kući advokata Gorana Roganovića bez vode: Učinjeno bez ikakvog pravnog osnova. U JKP kažu da je cev presečena zbog nelegalnog priključka za poslovni prostor. KOMUNALNO preduzeće u Vrbasu isključilo je vodu u porodičnoj kući… »

Oprez: Lažni aktivisti Crvenog krsta haraju Pomoravljem

Večernje novosti 02.11.2016
Sekretar ovdašnjeg Crvenog krsta Miodrag Simić upozorava sugrađane da su se pojavili prevaranti koji posećuju penzionere, lažno se predstavljaju kao članovi i varaju ih. ĆUPRIJA - Sekretar ovdašnjeg Crvenog krsta Miodrag Simić upozorava… »

Novi statut na Nišavi

Večernje novosti 02.11.2016
Lokalna vlast u Nišu nastavlja ono što su započeli prethodnici. Više ovlašćenja za GO i jedinstveni koncept gradske uprave. GRADSKO veće Niša je utvrdilo nacrt odluke o promeni Statuta koja predlaže proširenje ovlašćenja gradskih opština i… »

Centrala ih spaja, a naprednjaci - neće

Večernje novosti 02.11.2016
Muke gradskog odbora Socijalističke partije Srbije pod Pržarom. VRANjE - Gradski odbor SPS će doneti zajednički stav o tome da li će nastaviti rad kao opoziciona stranka, ili će prihvatiti insistiranje iz centrale da se koalicije sa državnog nivoa… »