Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 02.11.2016

Amerikanac dobio premiju na lutriji dva puta za godinu dana

Večernje novosti 02.11.2016
Jedan Amerikanac je dva puta za godinu dana dobio premiju na lutriji, čime je došao do skoro dva miliona dolara. ROZVIL, MINESOTA - Jedan Amerikanac je dva puta za godinu dana dobio premiju na lutriji, čime je došao do skoro dva miliona dolara… »

Tamara Eklston nema dadilju, sama menja pelene

Večernje novosti 02.11.2016
Ćerka osnivača Formule 1 Bernija Eklstona ističe da je bogatstvo nije uopšte promenilo i da je normalna osoba. ĆERKA osnivača Formule 1 Bernija Eklstona, Tamara, ističe da je bogatstvo nije uopšte promenilo i da je normalna osoba. Otkako je pre… »

Kako da ulepšate kuću i vrt u jesen

Večernje novosti 02.11.2016
Dekoracije od suvog lišća, šišarki, grančica idealne za hladno vreme. Napravite sami dekoraciju na terasi, u vrtu ili oko ulaznih vrata, kako bi upotpunili doživljaj. MILI sunčevi zraci mame nas da provodimo još vremena napolju i uživamo u… »

Ekran pun talenata

Večernje novosti 02.11.2016
U Šimanovcima počelo snimanje Pinkovog šou-programa "Ja imam talenat" U ŠIMANOVCIMA je opet gužva, a kako i ne bi bila kada se u Pinkovom filmskom studiju 5 snima nova sezona popularnog šoua "Ja imam talenat". Licencirani format "Frimentl medije"… »

Pojavio se nestali lozničanin: Slavoljub živ i zdrav u - Trstu

Večernje novosti 02.11.2016
Slavoljub Pavlović (36) iz Lipničkog Šora kod Loznice, čiji je nestanak prijavila porodica, javio se konzulatu Srbije u Trstu. Nije hteo direktno da pozove, već je zamolio konzula da javi porodici da je živ i zdrav. Srpski konzul u Trstu potvrdio je… »

Kreacije Marine Radović u službi humanosti

Večernje novosti 02.11.2016
Royal fashion Night je na jedan suptilan način uspeo da velikim i nesebičnim okupom bude veći od teške teme koju je pokrivao- problem i patnje izazvane nasiljem u porodici. Voleti. Nesebično davati sebe kroz sve što umemo, kroz sve sto možemo. A da… »

Savet plus Kako da mala spavaća soba izgleda prostranije

Večernje novosti 02.11.2016
Krevet, stočić i ormar obično su sve što stane u spavaću sobu i gotovo da ne ostaje prostora za dekorisanje i lični pečat. U spavaćoj sobi provodimo najmanje budnog vremena, pa mnogi zakidaju na kvadratima upravo ovde. Krevet, stočić i ormar… »

U modi je cik-cak razdeljak

Večernje novosti 02.11.2016
Iako je oduvek popularan, neobičan cik-cak razdeljak će ove sezone ponovo biti u trendu. IAKO je oduvek popularan, neobičan cik-cak razdeljak će ove sezone ponovo biti u trendu. Frizura sa ovim razdeljkom svaku i najobičniju frizuru može da učini… »

"Karavan"odoleva vremenu

Večernje novosti 02.11.2016
Emisija Radio Beograda, najstarija zabavno-humoristička emisija na svetu, proslavlja 55. rođendan. NAJSTARIJA zabavno-humoristička emisija na svetu, "Karavan", već 55 godina putuje na talasima Radio Beograda! Čuvena glumačka imena, među kojima su… »

Savet plus: Vitamini za dobro zdravlje i raspoloženje

Večernje novosti 02.11.2016
U periodu kada vladaju virusi, važno je dodatno jačati imunitet. U periodu kada vladaju virusi, važno je dodatno jačati imunitet. Jednolična ishrana najviše slabi sposobnost organizma da se izbori sa bolestima, zato je važno da redovno jedemo… »