Izvor: Vesti online/Hronika arhiva vesti 02.11.2016

MUP: Lažna dojava o eksplozivnoj napravi na Novom Beogradu

Vesti online 02.11.2016
Kontradiverzione ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon detaljnog pregleda zgrade u Ulici Jurija Gagarina, utvrdile su da je dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u prostorijama Er Srbije bila lažna. Drama u Belvilu se završila tako što je… »

RTB Bor: Povređeni radnici u požaru

Vesti online 02.11.2016
Prema prvim, ali nezavaničnim informacijama, noćas u pogonu nove topionice RTB Bor zapalile su se trake, što je prouzrokovalo opekotine sedmorici radnika. Po jednoj verziji reč je o šestorici, po drugoj o sedmorici topioiničara, a na lice mesta u… »

Nova misterija u Crnoj Gori: Srbin uhapšen u Beogradu, pa ekspresno završio u Spužu?

Vesti online 02.11.2016
Beograđanin Aleksandar Sinđelić uhapšen je u ponedeljak u Beogradu u najvećoj tajnosti, posle čega je u večernjim satima pod specijalnim merama bezbednosti avionom crnogorskih državnih organa doveden u Podgoricu, pišu podgorički mediji. Akcija… »

Jelenin ubica se vratio na mesto zločina?!

Vesti online 02.11.2016
Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je pre tačno sedam meseci, a i dalje nema ni traga od ubice. Ipak, jedna naočigled bezazlena sitnica ponovo je uznemirila meštane ovog kraja. Nedaleko od mesta na kojem je, kako se veruje, ubijena pevačica… »

Radu Matić iz Beča optužuju da je ubila Jelenu iz ljubomore. Evo šta ona kaže

Vesti online 02.11.2016
Rada Matić iz Beča, koja je javnosti postala poznata posle prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović, kaže da svakodnevno dobija neprijatne poruke da je umešana u ubistvo, i da joj nije prijatno zbog toga. -… »

Zašto su hteli da ubiju Andreja Vučića?

Vesti online 02.11.2016
Meta atentata za čije izvršenje je pripremano oružje u Jajincima nije bio premijer Aleksandar Vučić, već njegov brat Andrej. Za realizaciju te zločinačke namere u Jajincima i selu Rakovica čekala je cela ekipa od nekoliko desetina kriminalaca… »