Izvor: Vesti online/Politika arhiva vesti 02.11.2016

Američki ambasador: Čuo sam Vulina i nemam reči

Vesti online 02.11.2016
Ambasador SAD u Beogradu Kajli Skot izjavio je da ne zna kako da odgovori na izjavu ministra Aleksandra Vulina da su problemi u vezi sa eventualnim atentatom na premijera Aleksandra Vučića počeli još u izbornoj noći kada je Skot navodno razgovarao sa… »

Otkud ponovo Andrej Vučić?

Vesti online 02.11.2016
Posle objave ministra policija Nebojše Stefanoviča da premijer strahuje da je možda potencijalna meta bezbednosnih pretnji njegov rođeni brat, Andrej Vučić ponovo je u žiži javnosti. Ovo, naime, nije prvi put da Andrej bude "prva linija" napada na… »

Premijer prvi put nije došao na posao, otkazao sve sastanke

Vesti online 02.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici i otkazao je sve sastanke, prenose domaći mediji. Naime, kako saznaje "Blic", premijerova savetnica za medije Suzana Vasiljević je potvrdila za taj list da se Vučić nije… »

Aleksandar Vučić - premijer Kosova

Vesti online 02.11.2016
Albanski televizijski kanal "Top njuz" je, izveštavajući o istrazi posle pronalaska arsenala oružja u Jajincima napravio je, za njih, neočekivani gaf: premijer Aleksandra Vučića je na ekranu potpisan kao "premijer Kosova". Albania's top news… »

"Koga je to Dačić pitao, pa zna da Srbija uvek izabere Rusiju?"

Vesti online 02.11.2016
Koga je Ivica Dačić pitao kad kao šef diplomatije Srbije kaže da Srbija uvek izabere Rusiju, pita Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja konstatuje da se takvom izjavom Dačić utrkuje s predsednikom Nikolićem u "ulagivanju vlastima Rusije". U… »

Rusija i NATO oči u oči na srpskoj granici

Vesti online 02.11.2016
Ruski piloti i NATO demineri i sutra i prekosutra biće na svega 400 kilometara udaljenosti - na vojnim vežbama koje se održavaju u Srbiji i Crnoj Gori. To je, naime, razdaljina između poligona Pasuljanske livade kod Jagodine, gde će biti najpre… »

Tači hoće da kontroliše dijalog sa Beogradom?

Vesti online 02.11.2016
Kosovski predsednik Hašim Tači se "sprema da preuzme komandu nad dijalogom" sa Beogradom, piše prištinski "Koha ditore". Neimenovani izvori su rekli tom listu da će Tači uskoro uključiti u svoj tim Bljerima Šalju, poslanika u kosovskoj skupštini… »