Regioni arhiva vesti 02.11.2016

Policija reagovala na utakmici zbog nasilništva

iKragujevac 02.11.2016
Kragujevčanin koji je, 30. oktobra 2016, izazvao prekid na prvenstvenoj fudbalskoj utakmici Zone "Morava" u Kragujevcu, između FK Sušica i FK Dragačevo iz Guče. Policija je regovala jer, u 86. minutu utakmice, sa tribina stadiona FK Sušica… »

Vranjanac priveden zbog nasilja nad suprugom

Jugmedia 02.11.2016
VRANJE – Policija je donela rešenje o zadržavanju do 48 sati Z.D. (1967) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je Z.D. fizički napao suprugu. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku… »

Dolijali razbojnici

Pirotske vesti 02.11.2016
​Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu rasvetlili su četiri teške krađe i tri krađe izvršene u prodavnicama mešovite robe na području Pirota. Policija je identifikovala i saslušala sedmoricu… »

Gradi se Saobraćajnica 1 koja omogućuje dalje širenje Mišelina u Pirotu

Pirotske vesti 02.11.2016
Danas su radove na izgradnji Saobraćajnice 1, koja će omogućiti spajanje Industrijske zone i kompanije Tigar tajers sa Koridorom 10, obišli gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa rukovodstvom kompanije Tigar tajers i direktorom Direkcije za… »

Bez plata pet meseci

Večernje novosti 02.11.2016
Protest zaposlenih u radio-televiziji Kragujevac zbog kašnjenja zarada. Traže da se preispitaju obaveze vlasnika i privatizacija. ZAPOSLENI u Radio-televiziji Kragujevac, koju je u privatizaciji kupio kruševački biznismen Radoica Milosavljević… »

Epidemija salmonele: uzrok zaraze još nije utvrdjen

Jug press 02.11.2016
LESKOVAC Od početka pojave epidemije solmoneloze u predškolsjkoj ustanovi „Vukica Mitrović“ registrovano je 24 slučajeva obolevanja i 5 slučajeva nosilaštva uzročnika, koji su otkriveni među decom kontrolom kontakata, rekla je danas, na… »

Majkl Davenport sutra u Novoj Varoši i Priboju

Glas Zapadne Srbije 02.11.2016
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, Majkl Davenport posetiće sutra Novu Varoš i Priboj gde će obići projekte koje finasiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske preko razvojnog programa Evropski Progres, a koji za krajnji cilj imaju bolji… »

Zatražen stečaj za uspešnu seosku firmu

Politika 02.11.2016
Društveno poljoprivredno preduzeće „Branko Gleđa” nikom nije dužno, ima stalno para na računu, a država ga gasi jer nije na vreme privatizovano. Banatsko Višnjićevo – Radnici Poljoprivrednog preduzeća „Branko Gleđa” u Banatskom… »

Uhapšen zbog 8 grama marihuane i 7 grama amfetain sulfata

Jugmedia 02.11.2016
LESKOVAC – Pripadnici policija odredili su zadržavanje M. V. (1980) iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici su 31. oktobra tekuće godine, u večernjim… »

Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa

Ritam grada Kg 02.11.2016
U ambulantama Doma zdravlja u toku je vakcinacija protiv sezonskog gripa. Isporučeno je oko 6.150 doza vakcina, a podeljene su Domu zdravlja, za kućno lečenje, školskom dispanzeru i studentskoj poliklinici. Interesovanje za vakcinaciju je… »