Regioni arhiva vesti 02.11.2016

Policija reagovala na utakmici zbog nasilništva

iKragujevac 02.11.2016
Kragujevčanin koji je, 30. oktobra 2016, izazvao prekid na prvenstvenoj fudbalskoj utakmici Zone "Morava" u Kragujevcu, između FK Sušica i FK Dragačevo iz Guče. Policija je regovala jer, u 86. minutu utakmice, sa tribina stadiona FK Sušica… »

Vranjanac priveden zbog nasilja nad suprugom

Jugmedia 02.11.2016
VRANJE – Policija je donela rešenje o zadržavanju do 48 sati Z.D. (1967) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je Z.D. fizički napao suprugu. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku… »

Policija raskrinkala sedmočlanu bandu lopova

Jugmedia 02.11.2016
PIROT – Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu rasvetlili su četiri teške krađe i tri krađe izvršene u prodavnicama mešovite robe na području Pirota, i raskrinkala sedmočlanu bandu. Policija je… »

Geri Šejdi: Saobraćajnica 1 – veoma važan projekat za Big tigar

Pirotske vesti 02.11.2016
Direktor kompanije “Tigar tajers” Geri Šejdi kazao je danas prilikom obilaska radova na izgradnji Saobraćajnice 1, koja povezuje Tigar tajers i Industrijsku zonu sa Koridorom 10, da je reč o izuzetno važnom projektu, koji na neki način… »

Protest zaposlenih u RTK

RT Kragujevac 02.11.2016
Ispred poslovne zgrade privatizovane Radio televizije Kragujevac u ulici Branka Radičevića održan je javni protest zaposlenih zbog neisplaćenih zarada i ne poštovanja kupoprodajnog ugovora. Ministarstvo privrede je "prozvano" zbog sporog reagovanja… »

SALMONELA: Još uvek se traga za uzrokom zaraze (VIDEO)

Jugmedia 02.11.2016
LESKOVAC – Na osnovu epidemiološkog ispitivanja i dobijenih laboratorijskih rezultata do sada, pretpostavlja se da je kontaktni put prenosa uzrok zaraze, ali u Zavodu za javno zdravlje to još uvek ne mogu da potvrde. Salmonela je mogla da se prenese… »

Davenport: Mala i mikro preduzeća su pokretači privrede

Radio sto plus 02.11.2016
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Davenport ocenio je danas u Novom Pazaru da su mala i mikro preduzeća najbolji motor za rast proizvodnje i otvaranje novih radnih mesta. On je u okviru dvodnevne posete jugozapadnoj Srbiji obilazeći projekte… »

Zatražen stečaj za uspešnu seosku firmu

Politika 02.11.2016
Društveno poljoprivredno preduzeće „Branko Gleđa” nikom nije dužno, ima stalno para na računu, a država ga gasi jer nije na vreme privatizovano. Banatsko Višnjićevo – Radnici Poljoprivrednog preduzeća „Branko Gleđa” u Banatskom… »

Uhapšen zbog droge

Jug press 02.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po ovlašćenju nadležnog javnog tužioca, odredili zadržavanje M. V. (1980) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »

Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa

Ritam grada Kg 02.11.2016
U ambulantama Doma zdravlja u toku je vakcinacija protiv sezonskog gripa. Isporučeno je oko 6.150 doza vakcina, a podeljene su Domu zdravlja, za kućno lečenje, školskom dispanzeru i studentskoj poliklinici. Interesovanje za vakcinaciju je… »