Vojvodina arhiva vesti 02.11.2016

Deo Limana bez vode, moguće smanjenje pritiska

RTV 02.11.2016
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Limana oivičen ulicama Balzakovom, 1300 kaplara, Ive Andrića i Bulevarom cara Lazara. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred Doma zdravlja na… »

Organizovan prevoz do i na novosadskim grobljima na Mitrovske zadušnice

Radio 021 02.11.2016
Mitrovske zadužnice obeležavaju se u subotu, 5. novembra, a tim povodom tradicionalno se održavaju pomeni pa se očekuje veća poseta Gradskom groblju i svim grobljima u Novom Sadu i prigradskim naseljima. GSP će povećati broj autobusa u pravcu… »

Zavod za sport u Jovinoj Gimnaziji

RTV 02.11.2016
NOVI SAD - Jedan od prioriteta, kada je u pitanju razvoj sporta u Vojvodini, jeste razvoj sporta među decom, omladinom i studentima. S tim u vezi, nosilac aktivnosti je Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta, koji je, u novosadskoj gimnaziji… »

SUBOTICA: Prevario 11 osoba nudeći im posao u Nemačkoj

Moj Novi Sad 02.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici podneli su krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu, protiv 39-godišnjeg muškarca iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara i pribavio… »

Isključenja struje za četvrtak, 3. novembar

Moj Novi Sad 02.11.2016
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici, Petrovaradinu, Veterniku, Čortanovcima i Rakovcu. Novi Sad: - od 8.30 do 13 sati: Pejićevi salaši i preduzeće… »

U Skupštini APV nova poslanička grupa - Alternativa za Vojvodinu

RTV 02.11.2016
NOVI SAD - Petoro samostalnih poslanika u Skupštini Vojvodine formiralo je novu, osmu poslaničku grupu pod nazivom "Alternativu za Vojvodinu", a o tome su danas obavestili presednika te institucije Ištvana Pastora. Kako je preneo portal… »

JGSP "Novi Sad": U subotu pojačani polasci zbog Zadušnica

Moj Novi Sad 02.11.2016
Gradsko saobraćajno preduzeće obavestilo je danas korisnike usluga da će u subotu, 5. novembra, zbog verskog praznika Zadušnice na liniji broj 14 biti angažovani zglobni autobusi. Umesto solo vozila, zglobni autobusi saobraćaće i na polascima za… »

NS: Počelo novogodišnje kićenje grada

Moj Novi Sad 02.11.2016
Novosađani će ove godine prvi put imati priliku da u isto vreme u centru grada vide i letnje bašte i novogodišnju rasvetu. Radnici JKP "Stana" počeli su danas sa postavljanjem novogodišnjeg osvetljenja, a to je prvi deo pripremanja gradskih ulica za… »

Policija pozvana skoro 8.200 puta da brani Vojvođanke

Moj Novi Sad 02.11.2016
Nasilje nad ženama u zabrinjavajućem je porastu na teritoriji Vojvodine gde je policija dobila skoro duplo više poziva u pomoć nego ranijih godina. Po podacima Pokrajinskog ombudsmana, samo prošle godine policija je dobila skoro 8.200 poziva u pomoć… »

Sutra ledeno, a onda za vikend neverovatno vreme

Telegraf 02.11.2016
U petak, vreme će biti "veselije", veoma hladno i maglovito jutro pretvoriće se u pretežno sunčan i prohladan dan, a temperatura će biti u porastu, nedelja još lepša. U Srbiji će sutra biti prava ledara, koja se na sreću, iako od takvog vremena u… »