Izvor: Alo arhiva vesti 04.11.2016

Srbi i Bosanci prodavali devojke za seks (VIDEO)

Alo 04.11.2016
Policija privela trojicu Srba, a hapšenja se sprovode na području BiH, Srbije, Nemačke i Austrije... U međunarodnoj akciji policija Republike Srbije, Savezne Republike Nemačke i Bosne i Hercegovine uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe… »

Hrvatski ministar odbrane ubijao Srbe?

Alo 04.11.2016
Spekuliše se da Tužilaštvo BiH vodi istragu protiv aktuelnih visokih zvaničnika u Hrvatskoj zbog ratnih zločina nad srpskim civilima. U Hrvatskoj rastu tenzije nakon hapšenja destorice bivših pripadnika HVO u Orašju, osumnjičenih za ratni zločin… »

Srbijagas isključuje neplatiše!

Alo 04.11.2016
Od 1. januara neće biti gasa za one koji ga nisu platili! Preduzeća Petrohemija, Azotara i Metanolsko sirćetni kompleks (MSK) neće od iduće godine dobijati gas od "Srbijagasa", ukoliko ne izmire dugovanja prema tom javniom preduzeću, izjavio je… »

Sinđu traže i Ukrajinci

Alo 04.11.2016
Ukrajinske bezbednosne službe navodno traže Aleksandra Sinđelića osumnjičenog da je jedan od organizatora kriminalne grupe koja je pripremala terorističke napade na izborni dan u Crnoj Gori, pišu crnogorski mediji. Vijesti prenose da se na sajtu… »

Mučili pa ubijali Srbe

Alo 04.11.2016
Uhapšeni se terete da su počinili ratni zločin nad većim brojem žrtava srpske nacionalnosti s područja Orašja i okolnih mesta od aprila 1992. pa do jula 1993. Od 12 bivših pripadnika Hrvatskog vijeća odbrane, u Orašju je u ponedeljak uhapšeno… »

I Slovenac falsifikuje "Jasenovac"!

Alo 04.11.2016
Čovek snima film o tome kako je "Jasenovac" bio i partizanski logor od 1945. do 1948. godine. jasenovac Slovenački publicista Roman Leljak, poznat po publikacijama o zločinima iz posleratnog vremena, izjavio je da radi na pripremama za film o Jasenovcu… »

Napad na dan izbora nije bio isceniran!

Alo 04.11.2016
Vrhovni državni tužilac Crne Gore Ivica Stanković odbio je spekulacije o tome da je teroristički napad u Crnoj Gori na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra bio insceniran. Stanković je u intervjuu Televiziji Crne Gore zamolio medije i javnost da… »

Hrvatski državni vrh traži pomoć od Vučića!

Alo 04.11.2016
"I Srbiji je interes da Hrvati budu ravnopravni sa Srbima i Bošnjacima i na taj način pridonesu balansu", naveo je sagovornik Jutarnjeg lista. U političkom vrhu Hrvatske postoje razmišlja da bi srpski premijer Aleksandar Vučić mogao da odigra važnu… »

Usamljeni kauboj na belom konju juri po Sarajevu

Alo 04.11.2016
Građani Sarajeva, koji su danas prepodne šetali naseljem Marijin-Dvor, na trenutak su mogli mogli pomisliti da su deo vesten film priče. Naime, veliki broj prolaznika je bio iznenađen jer je su svojim očima mogli gledati kako jednom od glavnih ulica… »

Stanija ima novi stajling (FOTO)

Alo 04.11.2016
Starleta, rijaliti zvezda i pevačica Stanija Dobrojević odlučila je da promeni frizuru. Pobednica "Farme 6" i novopečena pevačica odlučila je da fura šiškice. "Kritičari" su oduševljeni novom frizurom starlete. Većina se slaže da ju je nova… »