Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 04.11.2016

Zaplenjen rezani duvan u Brđanima

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Gornji Milanovac - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku sinoć su u mestu Brđani, pronašli i zaplenili više od 200 kilograma rezanog duvana, saopšteno je iz PU Čačak. Duvan je pronađen prilikom kontrole putničkog motornog vozila… »

Nasilje nema opravdanje - Da se ne zaboravi nijedan mlad izgubljen život

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Čačak - Aleksandar Jaćimomović,naš dvadestojegodišnji sugrađanin koji je brutalno ubijen u napadu zločinaca, dobiće svoje spomen obeležije. Na mestu tragedije, na platou ispred Doma kulture,članovi omladinskog udrženja „Alternativa za… »

U Preljinu stigao auto - put

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Preljina – Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ i meštani Preljine uredili su okolinu spomenika podignutog borcima za slobodu u Drugom svetskom ratu, spremajući ovo selo za veliki dan - otvaranje auto – puta kroz Preljinu. Jedno od najvećih naselja u… »

Zaštitnik građana "osluškuje" probleme u lokalnim samoupravama

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Čajetina, Nova Varoš, Priboj - Zaštitnik građana Saša Janković posetio je opštinu Čajetina. U razgovoru sa predsednikom Milanom Stamatovićem, upoznat je sa problemima koje ova opština ima. On je obećao pomoć za rešavanje pojedinih pitanja, a… »

Vučić na otvaranju auto - puta Ljig - Preljina

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u ponedeljak otvaranju auto-puta Ljig - Preljina na Koridoru 11. Svečanost povodom završetka izgradnje i puštanja u saobraćaj auto-puta počinje u 11 časova na Takovskoj petlji, saopštila je… »

„Biblioteka- otvorena knjiga Balkana“ po peti put u Čačku

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Čačak - Na velikoj sceni Doma kulture sutra u 18:00 sati svečano će biti otvorena peta bijenalna manifestacija „ Biblioteka- otvorena knjiga Balkana“. Organizator izložbe slikar Božidar Plazinić sa ponosom najavljuje izložbu poznate srpske… »

Viča domaćin Smotre narodnog stvaralaštva „Mitrovdan“

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Lučani – Dragačevsko selo Viča biće po drugi put domaćin smotre narodnih običaja „Mitrovdan“. Ova manifestacija narodne igre, pesme, običaja i spremanja tradicionalnih jela održaće se 5. i 6. novembra. Programom je predviđeno takmičenje u… »

KUD FRA obeleležilo 40 godina rada i postojanja

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Čačak - Velikim jubilarnim koncertom koji je održan u Domu kulture KUD FRA obeležilo je 40 godina postojanja i rada. Ovo kulturno – umetničko društvo postoji od 1976. godine i do sada je održalo preko 5000 koncerata kako u zemlji tako i u… »

Prodaju se tri preduzeća u stečaju iz Arilja, Požege i Kosjerića

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Arilje/Požega/Kosjerić - Na osnovu Rešenja o bankrotstvu stečajnog sudije Privrednog suda u Užicu, stečajni upravnik stečajnog dužnika preduzeće za proizvodnju i promet „Krup“ doo Arilje oglašava četvrtu prodaju imovine javnim nadmetanjem… »

Ministarstvo dalo saglasnost za postavljenje Hadžiavdićevoj

Glas Zapadne Srbije 04.11.2016
Prijepolje/Beograd – Sabira Hadžiavdić dobila je saglasnost za postavljenje na mesto vd direktora Centra za socijalni rad Prijepolje od Ministarstva koje je danas konačno razrešilo dilemu da li će nakon višenedeljne polemike i nedoumica biti… »